Tekno Takip

Galaxy S23 Ultra için yeni bir güncelleme düşünülüyor

İnanç Can Çekmez: Galaxy S23 Ultra için yeni bir güncelleme düşünülüyor 1

Şu anda pek çok marka ortasında bir güncelleme yarışı kelam konusu. Kısa müddet evvel Vivo üst segment modellerini yeni bir güncelleme ile donatmıştı. Artık ise birebir durum Güney Koreli rakibi için kelam konusu.

Samsung, Galaxy S23 Ultra modeli ile birlikte piyasadaki en yeterli kamera telefonlarından biri olmayı başardı. Fakat, artık marka, bir ipucuna nazaran, aygıtın düşük ışıkta görüntüleme özelliklerini bir güncelleme ile geliştirmek istiyor. Galaxy S23, S23 Plus ve S23 Ultra için yayınlanan kıymetli bir kamera güncellemesi, otomatik odaklama algoritmasında değişiklikler getirerek daha süratli fotoğraf çekimi sağlıyor. Ayrıyeten, galeri artık kullanıcılara fotoğrafları anında silme imkanı sunan yeni bir fonksiyon içeriyor. Ek olarak, güncelleme ultra geniş kamera fotoğrafçılığını geliştirerek sertliği artırıyor ve ultra geniş lensle düşük ışıkta çekim yaparken bir bildirim sunuyor.

Ice Universe isimli ünlü bir sızıntı kaynağı, Samsung’un Galaxy S23 Ultra’nın düşük ışık performansını artırmak için öncelikle bu aygıta odaklanacak bir diğer güncelleme yayınlamayı planladığını tez ediyor. Lakin, bu güncellemenin tabiatı ve yayın tarihi hakkında rastgele bir bilgi verilmedi. Güncellemelerin, bu ay beklenen Mayıs 2023 güvenlik yamasıyla birlikte ele alınması bekleniyor.

Galaxy S23 Ultra için yeni bir güncelleme düşünülüyor

Son vakitlerde birebir sızıntı kaynağı, Samsung’un Galaxy S23 Ultra kamerasında mevcut olan HDR problemini ele almayı planladığını da paylaştı. Bu sorun, objelerin etrafında bir halo tesiri ve olağandışı kontur oluşturuyor. Kore şirketinin, düşük ışık performansını geliştirme ve HDR meselesini çözme iyileştirmelerini tek bir OTA güncellemesinde birleştirmeyi amaçladığını kestirim ediyoruz.

Galaxy S23 Ultra, art taraftaki 200MP ana sensörü ile dikkat çekiyor. Aygıtın etkileyici görüntüleme yetenekleri, kullanıcılar ve inceleyiciler tarafından övgüyle karşılandı. Samsung, yazılım güncellemeleriyle kameralarını daha da geliştirdi ve aygıt, ultra geniş kamera fotoğrafçılığı, sertliği artıran geliştirilmiş ultra geniş lensle düşük ışıkta çekim ve anında silme özelliği üzere özelliklerle donatıldı. Güncellemelerin ne vakit yayınlanacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı, fakat Samsung kullanıcılarını bekleyişe teşvik etti.

Exit mobile version