Tekno Takip

Galaxy Z Fold 5’in hami kılıf görselleri sızdı

Şinasi Kaya: Galaxy Z Fold 5'in hami kılıf görselleri sızdı 5

Şinasi Kaya: Galaxy Z Fold 5'in hami kılıf görselleri sızdı 1 Katlanabilir telefon pazarının öncü isimlerinden Samsung, Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4’ün akabinde odağını yeni jenerasyon katlanabilir aygıtlara çevirdi. O denli ki merakla beklenen Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 hakkında çeşitli söylenti ve raporlar ile müsabakaya devam ediyoruz. Artık son olarak, Galaxy Z Fold 5’in dizaynını doğrulayan yeni gözetici kılıf imgeleri paylaşıldı.

Galaxy Z Fold 5 hami kılıf görselleri sızdı

Bilmeyenler için Galaxy Z Fold 5, bilhassa çerçeve konusunda kıymetli bir yükseltme ile karşımıza çıkacak. Droplet yani su damlası menteşe tasarımına geçiş yapacak modelde, katlama sırasında oluşan boşluk ortadan kalkacak ve tamamen pürüzsüz bir görünüm elde edilecek. Paylaşılan yeni kılıf imgeleri ise, Z Fold 5’in çerçeve düzeneğini ve oval dizaynlı kamera modülünü doğruluyor.

Galaxy Z Fold 5 mümkün özellikler

Mevcut raporlara nazaran Galaxy Z Fold 5, 120Hz yenileme suratı sunan 7.6 inç boyutlarında AMOLED birincil ekran ve 6,2 inç boyutlarında AMOLED kapak ekranına sahip olacak. Aygıtın kalbinde ise Qualcomm’un yeni amiral gemisi Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti bulunacak

Galaxy Z Fold 5’in art tarafta 50MP birincil, 12MP ultra geniş açı ve 10MP periskop (3x optik yakınlaştırma ve OIS destekli) sensörden oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olacağı belirtiliyor. Ön tarafta ise cihaza 12MP selfie kamerası eşlik edecek. Katlanabilir telefonun öteki özellikleri ortasında, Gorilla Glass Victus 2, IPX8 sertifikası, ekran altı kamera ve 25W süratli şarj takviyesi yer alıyor.

.

Son sızıntılara nazaran Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’in Ağustos 2023 civarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu nedenle Samsung, aygıtın kesin özelliklerinde değişikliğe imza atabilir. Önümüzdeki haftalarda Galaxy Z Fold 5 hakkında daha fazla ayrıntının ortaya çıkacağını düşünüyoruz

Exit mobile version