Tekno Takip

Game of Thrones’un öncesini anlatan House of the Dragon dizisinin çekimleri bitti

İnanç Can Çekmez: Game of Thrones'un öncesini anlatan House of the Dragon dizisinin çekimleri bitti 3

İnanç Can Çekmez: Game of Thrones'un öncesini anlatan House of the Dragon dizisinin çekimleri bitti 1

Son dönemin en popüler markalarından birisi olan Game of Thrones’un geçmiş yıllarını anlatacak olan House of The Dragon isimli diziden güzel haber geldi.

Çekimler Bitti

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre House of The Dragon isimli dizinin çekimleri bitti. Ne yazık ki dizinin yayın tarihi bilinmiyor ancak yıl sonu olması bekleniyor. Yıl sonunda benzer tarzda diyebileceğimiz bir büyük dizi daha geliyor: Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri. Şu an için iki dizinin de çok yakın tarihlerde yayına girme olasılığı bir hayli yüksek.

Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen yeni film duyuruldu
2 gün önce eklendi

House of the Dragon, Targaryen hanedanlığını konu alacak. Game of Thrones’dan 300 yıl öncesinde geçecek ve 10 bölümden oluşacak. Diziyi ise daha önce Game of Thrones ve Altered Carbon dizilerinde yönetmenlik yapmış olan Miguel Sapochnik yönetecek. Dizinin senaristi ise Ryan J. Condal olacak.

Dizinin müziklerini başarılı besteci Ramin Djawadi üstlenecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Matt Smith (Daemon Targaryen), Paddy Considine (Viserys Targaryen), Olivia Cooke (Alicent Hightower), Emma D’Arcy (Rhaenyra Targaryen), Ryan Corr, Jefferson Hall, David Horovitch, Graham McTavish, Matthew Needham, Bill Paterson ve Gavin Spokes bulunuyor.

  • Anasayfa
  • Popüler Bilim
  • Sinema ve Dizi Haberleri
  • House of the Dragon dizisinin çekimleri bitti

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version