Tekno Takip

Ghost Recon Breakpoint Dayanağı Sonlandırıldı

Şinasi Kaya: Ghost Recon Breakpoint Dayanağı Sonlandırıldı 1

Ubisoft, çıkışının üzerinden geçen iki yılın ardından Ghost Recon Breakpoint oyunu için desteği sonlandırma kararı aldı. Tom Clancy oyunu için solo ve ortak oyun sunan sunucular çevrimiçi kalacak olsa da Ghost Recon Wildlands gibi oyun başka güncelleme almayacak.

Ubisoft, Twitter üzerinden yaptığı duyuruda, orijinal hikaye moduna fetih benzeri bir alternatif mod olan Operation Motherland’in piyasaya sürüldüğünü belirtti. Stüdyo, hem Ghost Recon Wildlands hem de Ghost Recon Breakpoint için sunucuları korumaya devam edeceklerini ve oyuncuların gerçekten oyundan keyif almaya devam edeceklerini umduklarını ifade ediyor.

Oyun çıkışında eleştirmenler ve hayranlar tarafından pek iyi karşılanmamıştı. Öte yandan Ubisoft, açık dünya oyununa klasik özellikleri ve çok ihtiyaç duyulan taktik öğeleri yeniden eklemek için hızla büyük bir yeniden çalışma projesi başlatmıştı. Yıllar içinde buna yapay zeka takım arkadaşları ekleme, rol yapma öğelerini azaltmak için sürükleyici bir mod, bir kullanıcı arayüzü yeniden çalışması ve daha fazlası dahil oldu.

Diğer taraftan stüdyonun Ghost Recon Frontline adlı bir battle royale üzerinde çalıştığını da hatırlatalım.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version