Tekno Takip

Godfall Artık de Xbox Platformuna Geliyor

Şinasi Kaya: Godfall Artık de Xbox Platformuna Geliyor 1

Sony PlayStation 5 (PS5) oyun konsolunun çıkış oyunlarından birisi olan Godfall şimdi de Xbox One ve Xbox Series X|S için geliyor. İnceleme puanları pek de iç açıcı olmayan ancak geliştirici ekip tarafından sunulan içerik ve iyileştirmeler ile daha iyi hala gelen aksiyon rol yapma oyunu eğlenceli bir deneyim sunuyor.

Hali hazırda PS5, PS4 ve PC (Epic Games Store) için de mevcut olan oyun Xbox platformuna ise 7 Nisan 2022 tarihinde adım atacak. Hatta oyunun diğer sürümlerine göre Xbox’a özel bazı geliştirmeleri de olacak.

Xbox’ın Değişken Yenileme Hızı ve Dolby Vision desteğine sahip olduğundan performans daha akıcı görünmesi ve renklerin standart yüksek dinamik aralıklı (HDR) aydınlatmadan bile daha canlı olması gerektiği ifade ediliyor.

Godfall: Ultimate Edition, 7 Nisan’da 40 dolar karşılığında satın alınabilecek. Öte yandan oyuna  ön sipariş verecek olanlar 30 dolar ödeyecek. Ultimate Sürüm, Godfall, Primal, Lightbringer ve Exalted güncellemelerini ve devasa Fire & Darkness genişletmesini içeriyor. Bu arada Epic Games Store ayrıcalığının da sona ermesiyle oyun aynı tarihte Steam’e de adım atacak.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version