Tekno Takip

Gods Will Fall Ücretsiz Oldu

Şinasi Kaya: Gods Will Fall Ücretsiz Oldu 1

Epic Games Store gizemli oyun etkinliği ile her gün oyun yağdırdıktan sonra normal haftalık rutinine geri döndü. Hatta hatırlarsanız şirket son bombayı ise Tomb Raider Definitive Survivor Trilogy koleksiyonu ile patlatmıştı. Şirket bu hafta ise normalde 110 TL değerinde olan Gods Will Fall oyununu ücretsiz olarak dağıtıyor.

Oyunda insanlığın son umudu sizsiniz. Tanrıların insanlık üzerindeki acı verici hâkimiyeti bin yıldır sürerken zulmederek her erkeğin, kadının ve çocuğun kendilerine bir bağlılık yeminiyle körü körüne itaat etmesini istiyorlar. Tanrıların isteğini yerine getirmeyenleri ise acımasız bir ölüm bekliyor. Gods Will Fall’da tanrıların insanlık üzerindeki acımasız kontrolünü ortadan kaldırmak için çaresizce çabalayan cesur savaşçıların vahşi mücadelelerini deneyimleyeceksiniz. Verilen her kararın ardından kişisel bir öykü ortaya çıktığını da belirtelim.

Gods Will Fall’u 13 Ocak tarihine kadar arşivinize katabilirsiniz. Bir sonraki hediye oyun ise Galactic Civilizations III olarak açıklandı.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version