Tekno Takip

Google Pixel 6A, Pixel 6 Gibisi Bir Dizaynla Gelebilir

Şinasi Kaya: Google Pixel 6A, Pixel 6 Gibisi Bir Dizaynla Gelebilir 3

Google’ın Mayıs ayında gerçekleşecek olan I/O konferansı sırasında Google Pixel 6A’yı tanıtması bekleniyor. Google Pixel 6A, geçen yıl piyasaya sürülen Pixel 5A’nın ardından şirketin uygun fiyatlı akıllı telefon portföyünün bir sonraki üyesi olacak.

Birkaç gün önce doğrulanmamış bir kaynak tarafından Google Pixel 6A ile ilgili olarak aşağıda yer verdiğimiz görüntü paylaşıldı. Söz konusu kaynak, bu görüntünün Pixel 6A’nın kutusuna ait olduğunu iddia ediyor.

Google, eğer bu sızdırılan görüntü gerçekse, akıllı telefonlarında tek bir tasarım dilini benimsemeye çalışıyor gibi görünüyor. Zira Google Pixel 6A belirgin bir şekilde Pixel 6 benzeri bir görünüme sahip ve hiçbir şekilde Pixel 5A ve Pixel 4A’ya benzemiyor.

Bu zamana kadar Google Pixel A serisi genel olarak kameraları fiyat aralığına kıyasla biraz kaliteli olan ve bunun haricinde de son derece makul seviyede performans gösteren uygun fiyatlı akıllı telefonlardan meydana geliyordu. Ancak Google’ın Pixel 6A ile birlikte bu geleneği devam ettirip ettirmeyeceğini henüz tam olarak bilmiyoruz.

Pixel 6A’nın kutusunun üzerinde yer alan görüntüden, akıllı telefonun kamera çıkıntısında iki kamera sensörü ve bir LED flaşın bulunduğunu ve öte yandan lazer otomatik odaklanma sensörünün bulunmadığını görebiliyoruz. Ki zaten Pixel 6A’nın uygun fiyatlı bir cihaz olacağını göz önünde bulundurduğumuzda, telefonun kamera donanımı açısından sahip olduklarının ve olmadıklarının gayet normal olduğunu söyleyebiliriz.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version