Tekno Takip

Google Pixel Buds Pro sahneye çıkıyor

Şinasi Kaya: Google Pixel Buds Pro sahneye çıkıyor 1

Google uzun bir süre arama motoru olarak nam saldıktan sonra, portföyünü genişletmiş ve adeta kendini aşmış bir markaya dönüşmüştü. Hatta durum öyle bir hale geldi ki, akıllı telefondan akıllı saatlere pek çok kategoride rekabete girişen şirketin hala arama motoru markasıyla anılması şirket politikaları açısından uygun görülmediği için, teknoloji devi 2015 yılında Alphabet isimli yeni bir çatı şirket kurarak Google’ı da bu şirkete bağladı.

Ancak ne var ki, alışkanlıkları terk etmek kolay olmuyor. Nasıl ki ismini Meta olarak değiştiren Facebook için hala eski ismi kullanılıyorsa, Google’ın da aynı dertten muzdarip olduğunu hatırlatalım.

Google Pixel Buds Pro sahneye çıkıyor

İşte eski ismiyle Google yeni ismiyle Alphabet, bu günlerde yeni bir kablosuz kulaklık modeli üzerinde çalışıyor. Daha önce Google Pixel Buds modeliyle kablosuz kulaklık pazarında kendisine yer açmak isteyen şirket, şimdi de bu seriye Pro isimli yeni bir modeli daha eklemeye hazırlanıyor.

Amerikalı teknoloji devine yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, Google Pixel Buds Pro 21 Temmuz tarihi itibariyle ön sipariş yoluyla satışa sunulacak. Bununla birlikte yeni kablosuz kulaklığın genel satış tarihi ise 28 Temmuz olarak belirlendi.

İlk etapta Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Fransa, Japonya, Birleşik Krallıklar, İspanya, İrlanda, İtalya, Hindistan, Singapur, Avustralya, Kanada ve Tayvan’da satışa sunulması planlanan kulaklıkların devam eden süreçte ise dünya genelindeki meraklılarının karşısına çıkması bekleniyor.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version