Tekno Takip

GTA Vice City Google Play’den kaldırıldı! Pekala lakin neden?

Ulaş Utku Bozdoğan: GTA Vice City Google Play’den kaldırıldı! Pekala lakin neden? 1

Nasıl ki Grand Theft Auto tüm zamanların en unutulmaz oyun serilerinden biriyse, GTA Vice City’de bu serinin en efsanevi yapımlarının başında gelmekte. Bugüne kadar PC’den oynamaya alıştığımız bu oyun, bir süre önce GTA 3 ve GTA San Andreas ile birlikte hem Google Play hem de App Store mağazalarına üstelik son derece de uygun bir fiyatla yüklenmişti.

Bugüne kadar sorunsuz bir şekilde satın alınarak oynanabilen bu oyunlardan biri, GTA Vice City, ansızın Google Play’den kaldırıldı. Bununla birlikte oyunun App Store’deki varlığını sürdürmesi kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Öte yandan diğer iki oyun da hala hem Google Play’de hem de App Store’da aktif durumda.

GTA Vice City Google Play’den kaldırıldı! Peki ama neden?

Rockstar’ın neden sadece Vice City oyununu hedef aldığı ve niçin sadece Google Play’den kaldırdığı şu an için bilinmiyor. Birçok farklı kaynak üzerinden bu sorular Rockstar Games’e yönlendirilmiş olsa da, ünlü oyun şirketi şu ana kadar herhangi bir yanıt vermedi.

Bununla birlikte ortalıkta dolaşan iddialara göre, oyun şirketi çok yakın bir zamanda diğer iki oyununu da hem Google Play’den hem de App Store’dan (tabi App Store’daki Vice City ile birlikte) kaldıracak. Bu hamlenin arkasında yatan neden ise bilgisayarda tam olarak çuvalladığı düşünülen GTA Trilogy Remastered oyununa mobilde geniş bir alan kazandırmak olacak.

Bakalım Rockstar Games, bu iddialar karşısında suskunluğunu ne zaman bozacak?

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version