Tekno Takip

Guild Wars 2: End of Dragons Çıkış Tarihi Muhakkak Oldu

Meral Erden: Guild Wars 2: End of Dragons Çıkış Tarihi Muhakkak Oldu 1

ArenaNet tarafından 2012 yılında PC için piyasaya sürülen fantezi MMORPG oyununun üçüncü genişlemesi olan Guild Wars 2: End of Dragons için son çıkış tarihi duyuruldu. Buna göre, End of Dragons resmi olarak 28 Şubat’ta 29,99 dolar fiyat ile piyasaya sürülecek.

Genişleme paketi, Guild Wars 2 oyuncularını ilk olarak Guild Wars: Factions’ta tanıtılan Cantha bölgesine götürecek. Oyuncular, yolculuklarında dragonjade olarak bilinen gizemli maddenin ardındaki sırları ve onun Canthan medeniyetinin eşsiz teknolojisine güç verme yeteneğini keşfedecekler.

Oyun için yeni yatay ilerleme seçenekleri arasında balık tutma, skiffs (beş oyunculu gruplar için çok oyunculu yelkenli gemiler) eklenmesi yer alırken, oyunun ilk ortak savaş bineği olan kuşatma kaplumbağası, bir arkadaşla geçiş ve dövüş için yeni oyun olanakları sağlayacak. Guild Wars 2’nin her bir mesleğinin temel oynanışını değiştiren dokuz yeni seçkin uzmanlığa ek olarak, büyük ölçekli, açık dünya etkinlikleri, oyunun yemyeşil yeni harita alanları boyunca geri dönecek. Bu da oyuna yeniden oynanabilirlik sağlayacak.

Yeni oyun olanaklarına ek olarak yepyeni bir hikaye oyuncuları kıtada destansı bir maceraya götürecek. Tyria’nın yaşlı ejderhaları etrafındaki en eski gizemlerden bazılarına ışık tutacak olan Guild Wars 2 kadrosuna yeni karakterler de katılacak.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version