Tekno Takip

HAUWEI, Türkiye pazarına sunduğu yeni eserlerini tanıttı

Şinasi Kaya: HAUWEI, Türkiye pazarına sunduğu yeni eserlerini tanıttı 3

HUAWEI MatePad Pro, 12,6 inç OLED FullView ekrana sahip. 16:10 en boy oranı ve yalnızca 5,6 milimetrelik dar çerçeveleriyle ekran, yüzde 90 ekran-gövde oranı sunuyor. OLED FullView ekran ayrıca milyonda bir yüksek kontrast oranını ve geniş DCI-P3 renk gamını destekleyerek daha iyi tanımlanmış ve gerçeğe yakın renkler üretmesini sağlıyor. HUAWEI MatePad Pro, ∆E

Collaborate Modu, HarmonyOS 2 ve Windows arasında gerçek platformlar arası etkileşimleri mümkün kılarak, kullanıcıların metin, resim ve belge gibi içerikleri bağlı cihazlar arasında basit bir sürükle – bırak yöntemiyle aktarmalarına olanak tanır. Tabletleri, akıllı telefonları ve PC’leri ayıran sınırları ortadan kaldıran Çoklu Ekran İş Birliği, kullanıcıların HUAWEI MatePad Pro ve diğer bağlı cihazlarla yapabileceklerini geliştirerek, eskisinden daha üretken ve yaratıcı olmalarını sağlıyor.

12,6 inçlik HUAWEI MatePad Pro, 2. Nesil M-Pencil, Manyetik Klavye ve taşıma kılıfı hediyeleriyle birlikte HUAWEI Online Mağaza üzerinde önsatışa sunuldu. 14.000 TL fiyat etiketli tablet için ayrıca vade farksız 4 taksit fırsatı da kullanılabiliyor. Ön satış dönemi boyunca 100 TL ön ödeme yapan kullanıcılara ayrıca toplam fiyat üzerinden 200 TL indirim uygulanıyor.

Huawei-Devialet ortak tasarımı HUAWEI Sound Joy

HUAWEI Sound Joy, Tüketicilere gittikleri her yerde inanılmaz rahatlık ve birinci sınıf ses deneyimleri sunan, günlük kullanım için tasarlanmış kompakt, şık ve taşınabilir bir hoparlör. Dokuma kumaş tasarımı, IP67 dereceli toza ve suya dayanıklılık ve kaymaz yüzey, hoparlörü her koşulda sağlam ve dayanıklı hale getiriyor. 26 saate kadar çalma süresini destekleyen 8800 mAh geniş kapasiteli dahili pili ve hızlı şarj desteği ile HUAWEI Sound Joy, her türlü dış mekan partisine hayat verecek ideal bir taşınabilir hoparlör.

202 mm yüksekliğinde ve 680 g ağırlığında ve 73 mm çapında olan HUAWEI Sound Joy’u taşıması bir su şişesi gibi taşımak kadar kolay. Piknik yapmaktan parkta yürüyüşe ve şehirde bisiklete binmeye kadar HUAWEI Sound Joy, tüketicilerin en sevdikleri melodileri her türlü açık hava etkinliğine getirmelerini sağlayan harika bir arkadaş.

Devialet’in SAM teknolojisinden yararlanan HUAWEI Sound Joy, minimum bozulma ile daha özgün ses deneyimleri sunuyor. İkonik Push-Push pasif radyatör, daha net ve distorsiyonsuz sesler üreterek ses dalgalarını dengelemek için arka arkaya yerleştirilmiş iki diyafram içeriyor.

HUAWEI Sound Joy ayrıca yüksek seste yüksek frekanslar ve derin bas sağlamak için 2 yönlü hoparlör sistemi kullanıyor. Orta ve alçak frekanslar için ayrılmış bir tweeter ve bir hoparlör ünitesi birlikte çalıştıklarında daha net ve daha etkileyici ses üretiyorlar.

Pil azaldığında bile 40W hızlı şarj, kullanıcıların HUAWEI Sound Joy’u hızlı ve güvenli bir şekilde çalıştırmasını sağlar. Sadece 10 dakikalık şarj ile hoparlör bir saat daha çalabilir. Hoparlör, sadece 3 saat içinde tam şarj olabilir.

HUAWEI Sound Joy obsidyen siyahı ve ladin yeşili renk seçenekleriyle 2.199 TL tavsiye edilen son tüketici fiyatıyla Huawei Online Mağaza’da satışa sunuluyor

Zariflik ve hafiflik timsali HUAWEI WATCH FIT mini

Hafif, şık ve birinci sınıf saat gövdesi her zaman rahat bir uyum için her kayışla kusursuz bir şekilde eşleşiyor. HUAWEI WATCH FIT mini’nin saat gövdesi ve kulpları titanyum alaşımı, paslanmaz çelik, seramik ve diğer malzemelerden daha hafif olan alüminyum alaşımı ile üretildi.

Kayışı hariç 20 gram ağırlığındaki HUAWEI WATCH FIT mini, ister deri kayış ister yumuşak, cilt dostu, anti-alerjik floroelastomer saat kayışı olsun, kire ve tere karşı dayanıklı. Saat gövdesinin yüzeyi, kayışın kenarı ve kullanıcılarla temas eden yüzeyler özenle işlendi. Zarif, kavisli tasarım, giyerken rahat bir dokunuş sağlıyor.

Bir sağlık yönetimi uzmanı olarak HUAWEI WATCH FIT mini, kullanıcıların iyi egzersiz alışkanlıkları geliştirmelerine yardımcı olmak için 96 kapsamlı egzersiz moduna ve egzersiz teşvik sistemine sahip. Otomatik antrenman algılama, doğru antrenman verileri izleme ve profesyonel antrenman rehberliği sayesinde kullanıcıların fitness seviyelerini daha iyi yönetmek için planlarını zamanında ayarlamalarına yardımcı oluyor.

HUAWEI WATCH FIT mini, yüksek tanımlı ve net görüntü efektleri sağlamak için doğru renklere sahip 1,47 inç esnek AMOLED ekrana sahip. AMOLED ekran yalnızca renk gamı bakımından LCD ekrandan daha geniş değil, aynı zamanda daha hafif ve daha ince. Bu nedenle daha dolgun renk, daha güçlü kontrast ve daha renkli ekran efektleri elde ederek kullanıcılara en üst düzeyde görsel deneyim sunuyor.

HUAWEI WATCH FIT mini, vade farksız 4 taksit imkanıyla 1.199 TL satış fiyatı ile Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version