Tekno Takip

Hiçbir porta sahip olmayan kablosuz dizüstü bilgisayar ortaya çıktı

Meral Erden: Hiçbir porta sahip olmayan kablosuz dizüstü bilgisayar ortaya çıktı 5

Meral Erden: Hiçbir porta sahip olmayan kablosuz dizüstü bilgisayar ortaya çıktı 1

Günümüzde alandan tasarruf edilerek daha ince yapıda gelen teknolojik cihazlara dizüstü bilgisayarlarda katılmaya başladı. Craob, hiçbir bağlantı girişine sahip olmayan ve oldukça ince tasarıma sahip kablosuz dizüstü bilgisayar konsepti Craob X‘i tanıttı.

İnce yapısına kıyasla oldukça güçlü

Bu ayın başlarında piyasaya sürülen düşük güç tüketimine sahip Intel Core i7-1280P yongasından güç alacak yeni dizüstü bilgisayar, 4K+ çözünürlük ve çerçevesiz 13,3 boyutunda bir ekran ile gelecek. Ayrıca Sahip olduğu 7 mm inceliğe kıyasla oldukça dolu gelen bilgisayarın diğer özellikleri arasında 32 GB’a kadar LPDDR5 bellek ve 2 TP PCIe Gen 4 depolama çözümü yer alıyor.

USB Tyle A/C, Thunderbolt, MiniJack, SD kart yuvası ve hatta bir şarj cihazı girişi bile bulunmayan cihaz, kullanıcısına oldukça kompakt bir tasarım sunacak. Bununla beraber Craob X’in en önemli özelliğinin ise kablosuz teknolojisi olması bekleniyor. Sahip olduğu WiFi6E teknolojisi ile herhangi bir fiziksel bağlantıya gereksinim duymayan bilgisayar, tüm gereksinimini manyetik olarak doğrudan kapağın arkasında durabilen kutudan sağlayacak

Yalnızca 7 mm kalınlığa ve 0.8 kg ağırlığa sahip olacak Craob X’in yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor ancak şu anda herhangi bir çıkış tarihi veya fiyat bilgisi mevcut değil.

  • Anasayfa
  • Mobil Teknolojiler
  • Dizüstü Bilgisayarlar Haberleri
  • Hiçbir porta sahip olmayan kablosuz dizüstü bilgisayar geliyor

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version