Tekno Takip

Hideo Kojima, Yeni Bir Xbox Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Meral Erden: Hideo Kojima, Yeni Bir Xbox Oyunu Üzerinde Çalışıyor 1

Hideo Kojima’nın bir süredir Overdose kod adlı korku oyunu üzerinde çalıştığı iddia ediliyordu. Ünlü yapımcının bir sonraki oyunu oyuncular tarafından merak edilirken, Hideo Kojima Xbox Bethesda etkinliğinde sahneye çıktı.

Bir süredir yapmak istediği oyunu teknik kısıtlamalar yüzünden yapamadığını dile getiren Kojima, bu oyun için Xbox Game Studios ile anlaştığını duyurdu. Xbox Game Studios’un tüm imkanlarından yararlanarak Microsoft’un bulut oyun servisi için yepyeni bir oyun geliştirdiğini duyuran Kojima, şimdilik üzerinde çalıştığı oyun hakkında herhangi bir detay paylaşmış değil. Ancak ünlü yapımcı, oyun hakkında ilerleyen günlerde daha fazla ayrıntı paylaşacağının sözünü verdi.

Oyun sektörünün tanınan isimlerinden biri olan Tom Henderson, Metal Gear Solid ve Death Stranding gibi oyunların yapımcısı Hideo Kojima’nın Overdose isimli korku oyunu üzerinde mesai harcadığını iddia etmişti.

Oyunla ilgili bazı görüntülere de ulaştığını belirten Henderson, bu görüntülerde Death Stranding’de Mama’ya hayat veren aktris Margaret Qualley’in yer aldığını ileri sürmüştü. Henderson bu gelişmenin ardından Kojima’nın kendisinden içerikleri kaldırmasını talep ettiğini de gözler önüne sermişti.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version