Tekno Takip

Honor 90 serisi çok kıymetli bir sızıntıyla karşımıza çıktı

İnanç Can Çekmez: Honor 90 serisi çok kıymetli bir sızıntıyla karşımıza çıktı 3

Çin pazarına giriş yapmayı planlayan Honor 90 serisi büyük bir ilgi görüyor. Bu ilgi, 29 Mayıs’ta piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefon serisinin, iQOO, OPPO ve Vivo üzere tanınan Çin markalarına önemli bir rakip olabileceğini işaret ediyor. Honor 90 serisine ait sızan bir poster, aygıtların tasarımı hakkında birtakım değerli ipuçları sunuyor.

Posterde, sol tarafta yer alan Honor 90, çift dairesel kamera halkalarıyla dikkat çekiyor. Birinci halka iki kamera barındırırken, ikinci halkada üçüncü bir kamera ve bir LED flaş bulunuyor. Sağ taraftaki Honor 90 Pro da üç kamera ve bir LED flaşa sahip, ama Honor 90’dan farklı bir tasarımı benimsiyor.

Honor 90 serisi çok kıymetli bir sızıntıyla karşımıza çıktı

Bu telefonların teknik özellikleri hakkında şimdi çok fazla bilgi bulunmuyor. Fakat Honor 90 ve Honor 90 Pro’nun REA-AN00 ve REP-AN00 model numaralarına karşılık gelebileceği düşünülüyor.

İnanç Can Çekmez: Honor 90 serisi çok kıymetli bir sızıntıyla karşımıza çıktı 1

3C listesine dayanarak, Honor 90 Pro’nun 100W süratli şarjı destekleyeceği, Honor 90’ın ise 66W şarj sağlayacağı söyleniyor. Pro versiyonun kavisli kenarlı 1,5K OLED ekran, hap formunda bir ekran kesik tasarımı, güçlü bir Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti ve 160 megapiksel yahut 200 megapiksel çözünürlüklü birincil bir kamera (muhtemelen Samsung S5KHP3 sensörü) ile donatılmış olması bekleniyor.

Bu sızıntıların ne kadar gerçek olduğu ve Honor 90 serisinin rekabetçi Çin pazarında nasıl bir performans göstereceği ilerleyen periyotlarda daha net bir formda anlaşılacak.

Exit mobile version