Tekno Takip

Honor 90 serisinin özellikleri sızmaya devam ediyor

İnanç Can Çekmez: Honor 90 serisinin özellikleri sızmaya devam ediyor 1

Vivo ile birlikte yükselen isimlerden biri olan Honor yeni modeller tanıtmaya devam ediyor.

Honor, yeni bir premium orta segment akıllı telefon serisi olan Honor 90 serisini 29 Mayıs’ta Çin’de tanıtacağını açıkladı. Bu tanıtımdan evvel, marka yeni serideki telefonların sinyallerini vermeye başladı ve yakın tarihli bir tanıtımla Honor 90 ve 90 Pro’nun dizaynlarını gözler önüne serdi. Şimdiyse, firma, telefonların 200MP’lik birincil kamera, göz muhafazalı bir ekran ve geniş batarya özellikleriyle geleceğini belirtti. İşte bu mevzuda bilinen ayrıntılar.

Honor, kısa bir müddet evvel Weibo üzerinden yaptığı açıklama ile Honor 90 serisi için rezervasyonların Çin’de başladığını duyurdu. Ayrıyeten, telefonların 200MP birincil kamera ile donatıldığını da onayladı. Honor 80 Pro’da kullanılan Samsung ISOCELL HP3 sensörünün kullanılması bekleniyor. Fakat, Duyumcu Chat Station’a nazaran, bu sefer sensörün çözünürlüğü 160MP ile sonlu olmayacak. Bu durum, şirketin sensörün tam potansiyelini kullanma niyetinde olduğunu gösteriyor.

Honor 90 serisinin özellikleri sızmaya devam ediyor

Honor Mall’deki resmi Weibo gönderisi, Honor 90 ve Honor 90 Pro‘nun göz müdafaa özelliğine sahip bir ekran ve dahili 5000mAh batarya ile geleceğini belirtiyor. Honor 90 serisi, 3840Hz PWM göz müdafaa ekranını kullanacak üzere görünüyor.

Baktığımızda, Honor 90 serisinin birden fazla ana özellikleri çok fazla değişiklik göstermiyor. Üst model hala Snapdragon 8+ Gen 1 yongasetini kullanıyor ve çift delikli kavisli bir ekranla birlikte 1.5K yüksek frekanslı karartma özelliğine sahip. Fiyatlandırmanın evvelki modele benzeri olup olmayacağı ya da Honor’un yeni seriyi bir fiyat artışıyla sunmayı planlayıp planlamadığı şimdi belgisiz.

Exit mobile version