Tekno Takip

Honor artık de Magic V2 modeli üzerinde çalışıyor

İnanç Can Çekmez: Honor artık de Magic V2 modeli üzerinde çalışıyor 1

Çin merkezli teknoloji şirketi Honor, katlanabilir telefon kategorisindeki varlığını iki akıllı telefonla güçlendirdi ve artık Honor Magic V2 modeliyle yeni bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Son sızıntılara nazaran, bu yeni telefon birçok yenilikle birlikte gelecek.

Honor Magic V2‘nin özel olarak üretilen yeni bir 2K LTPO paneli kullanacağı söyleniyor. Bu, Honor Magic Vs‘den kıymetli bir yükseltme, zira Magic Vs, OLED panel kullanıyor. Ayrıyeten, yeni telefonun Snapdragon 8 Gen 2 taşınabilir platformu ile donatılması bekleniyor. Bu, aygıtın daha yüksek bir işlemci performansı sunması manasına geliyor.

Cihazın güç kaynağına gelince, Honor Magic V2, 2840mAh + 2060mAh yüksek yoğunluklu çift hücreli bir bataryaya sahip olabilir. Ayrıyeten, aygıtın 66W kablolu süratli şarj ve 50W kablosuz şarjı destekleyeceği düşünülüyor. Bu, aygıtın süratli bir biçimde şarj edilebileceği manasına gelir.

Honor artık de Magic V2 modeli üzerinde çalışıyor

Henüz lansman tarihi üzere başka ayrıntılar hakkında bir bilgi yok. Lakin, yeni telefonun evvelki modeline kıyasla daha âlâ bir ekran ve işlemciye sahip olması kıymetli bir yükseltme olarak görülüyor. Karşılaştırma yapmak gerekirse, yepyeni Honor Magic V, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yongasıyla donatılmıştı.

Cihaz, dahili olarak 7.9 inç OLED katlanabilir ekran ve harici olarak 2560 × 1080 çözünürlük ve 120Hz yenileme suratı olan 6.45 inç OLED ekranla geliyor. Ayrıyeten, Honor Magic V, dahili 4750mAh batarya ile çalışıyor ve 66W kablolu şarjı destekliyor.

Yeni aygıtın tasarım ve kamera özellikleri hakkında şimdi bir bilgi yok, lakin Honor Magic V2‘nin evvelki modele nazaran değerli bir yükseltme olduğu göz önüne alındığında, bu aygıtın da birçok yenilikle birlikte geleceği düşünülüyor. Honor’un katlanabilir telefon pazarındaki varlığı, rekabetin arttığı bir vakitte kıymetli bir avantaj sağlayabilir.

Exit mobile version