Tekno Takip

Honor rakiplerine meydan okudu! Yeni gözdeniz olacak

Ulaş Utku Bozdoğan: Honor rakiplerine meydan okudu! Yeni gözdeniz olacak 3

Birkaç gün önce Honor, şirketin Çin’de Honor x40i olarak adlandırılan yeni bir akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlandığını resmen duyurdu. Adından da anlaşılacağı gibi, telefon geçen yıl piyasaya sürülen Honor x30i’nin halefi.

Bugün şirket, Weibo’da akıllı telefonu Rose Galaxy renk seçeneğinde sergileyen yeni bir teaser paylaştı. Ayrıca telefonun tasarımını ortaya çıkararak yaklaşmakta olan akıllı telefondan ne bekleyeceğinizi ima ediyor. Teaser, Honor x40i Rose Galaxy versiyonunun, halkalarla kesişen bir tasarıma sahip olduğu arka panelde sol üst köşeye yerleştirilmiş çift halkalı kamera modülü ile elmas renkli bir tasarımla geldiğini gösteriyor.

Honor rakiplerine meydan okudu! Yeni gözdeniz olacak

Akıllı telefonun ön tarafında, öne bakan kamera sensörünü barındırmak için ekranın üst kısmında bir delikli delik bulunur ve dar çerçevelere sahip. Teaser’da şirket, akıllı telefonu “Honor X serisinin tarihindeki en yaratıcı tasarıma” sahip olacak şekilde lanse ediyor. Kamera bölümünde, akıllı telefonun 50 megapiksel birincil kamera sensörüne ve 2 megapiksel ikincil sensöre sahip olması bekleniyor. Bunun dışında telefonun teknik özellikleri hakkında başka bir şey bilinmiyor.

Honor x40i akıllı telefon, 13 Temmuz’dan itibaren Çin’deki çeşitli perakende platformlarında rezervasyonlar için hazır olacak. Telefonun Honor Tablet 8 ve Honor Smart Screen X3 serisi ile birlikte bu ayın sonunda resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version