Tekno Takip

Honor X8 Global Pazarda Satışa Çıkıyor

İnanç Can Çekmez: Honor X8 Global Pazarda Satışa Çıkıyor 3

Yaklaşık olarak iki hafta önce tanıtılan ve Çin’de piyasaya sürülen Honor X8, artık dünya çapında piyasaya sürülmeye başlandı. Yeni akıllı telefonun küresel pazardaki ilk durağı Suudi Arabistan olacak. Honor’un yeni akıllı telefonu 24 Mart’ta, Suudi Arabistan’da 220 euro’ya tekabül eden bir fiyattan satışa sunulacak.

Honor X8; titanyum gümüş, gece yarısı siyahı ve okyanus mavisi olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle ve 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı konfigürasyonuyla satışa sunuluyor.

Honor X8, 90 Hz yenileme hızına ve 1080×2388 piksel çözünürlüğe sahip, 6,7 inç boyutunda IPS LCD ekran ile birlikte geliyor. Ayrıca akıllı telefon 22,5 watt şarj destekleyen 4.000 mAh kapasiteli batarya ve 4G bağlantı destekli Snapdragon 680 yonga setiyle gelecek.

Bunların yanı sıra akıllı telefonun arka tarafında dört sensörlü bir kamera donanımı mevcut. Bu kamera donanımı; 64 MP’lik geniş açılı ana kamera sensörü, 5 MP’lik ultra geniş açılı kamera sensörü, derinlik ve makro için iki adet 2 MP’lik yardımcı kamera sensörlerinden meydana geliyor. Telefonun ön tarafında ise 16 MP’lik bir selfie kamerası yer aldığını belirtelim.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version