Tekno Takip

Honor’da “Turbo Şarj” teknolojisine evet dedi!

İnanç Can Çekmez: Honor’da “Turbo Şarj” teknolojisine evet dedi! 1

Vivo, Xiaomi, Oppo derken Honor da turbo şarja geçme kararı aldı. Honor, yakında piyasaya sürülecek yeni 90 serisi akıllı telefonları için heyecan verici özellikler sunuyor. Son haberlere nazaran, Honor 90 (REA-AN00) ve Honor 90 Pro (REP-AN00) modelleri, 100W’a kadar güçlü şarj özellikleri sunacaklar. Bu da kullanıcıların aygıtlarını süratli bir biçimde şarj etmelerine imkan tanıyacak.

Buna ek olarak, tanınan sızıntı kaynaklarından biri olan DigitalChatStation, Honor 90 Pro’nun 20V 4.5A (90) turboşarj protokolünü destekleyeceğini açıkladı. Bu da kullanıcıların telefonlarını inanılmaz süratli bir süratte şarj etmelerini sağlayacak. Honor 90 ve 90 Pro, 3C sertifikasyonundan da geçti ve Honor 90 Pro’nun, 100W’a kadar çıkabilen bir HN-200500C05/C06 model şarj aygıtı ile birlikte geleceği ortaya çıktı. Honor 90 ise, en fazla 66W’a kadar çıkabilen HN-110600C00/C01/C02 dayanaklı bir şarj aygıtı ile donatılacak.

Honor’da “Turbo Şarj” teknolojisine evet dedi!

Honor 90 ve 90 Pro’nun yalnızca şarj özellikleri değil, birebir vakitte ekran ve işlemci üzere başka özellikleri de epeyce etkileyici. Her iki aygıtın yüksek çözünürlüklü bir 1.5K+ ekranla birlikte gelmesi bekleniyor. Ayrıyeten, son 5G Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setleriyle donatılmış olacaklar.

Ancak, tahminen de en dikkat alımlı özellik, Honor 90 Pro’nun 200MP Samsung HP3 ISOCELL kamerasıdır. Bu, evvelki modele nazaran değerli bir yükseltme ve kullanıcılara inanılmaz fotoğraf çekme yetenekleri sağlayacak. Lakin, şirketin bu etkileyici kamera teknolojisini nasıl kullanacağı şimdi bilinmiyor.

Honor, şimdi 90 serisi için resmi bir lansman tarihi açıklamadı, fakat evvelki sızıntılar bu ayın sonlarına yahut gelecek ayın başlarına gerçek gerçekleşebileceğini gösteriyor. Kullanıcılar, yakın vakitte piyasaya sürülecek olan Honor 90 ve 90 Pro’nun hızlı şarj özellikleri, yüksek çözünürlüklü ekranları ve etkileyici kamera teknolojileri üzere özelliklerle dikkat çekeceğinden emin olabilirler.

Exit mobile version