Tekno Takip

Huawei Nova 9 SE Global Pazara Sunuluyor

Şinasi Kaya: Huawei Nova 9 SE Global Pazara Sunuluyor 3

Huawei, 108 MP ana kameralı ilk akıllı telefonu Nova 9 SE’yi geçen hafta Çin’de piyasaya sürdü. Şimdi ise GSM Arena’nın paylaştığı habere göre, Huawei Nova 9 SE modelinin küresel pazarlarda satışa sunulacağına dair resmi bir onay geldi.

Daha şimdiden Huawei İspanya, yeni akıllı telefonu 349 euro’luk perakende satış fiyatıyla ön sipariş için listeledi. Ön satış dönemi 27 Mart’a kadar devam edecek ve 10 euro depozito ödeyen kişiler, cihazın satış fiyatı üzerinden 50 euro’luk bir indirim alacaklar. Siyah ve mavi renk seçenekleri bulunan Nova 9 SE, kademeli olarak daha fazla pazarda satışa sunulacak.

Huawei’nin yeni akıllı telefonu teknik özellikler açısından birkaç önemli farklı özellik barındırmasına rağmen, standart Huawei Nova 9’a benzer bir görünüme sahip. Huawei Nova 9’un 6,57 inç boyutunda, 120 Hz yenileme hızına sahip OLED ekranına karşılık olarak Huawei Nova 9 SE’de 6,78 inç boyutunda, 90 Hz yenileme hızına sahip bir LCD ekran bulunuyor.

Nova 9 SE ile standar Nova 9 arasındaki en büyük fark, tabii ki 108 MP’lik ana kamera sensörü. Aynı zamanda akıllı telefonda 8 MP’lik ultra geniş açılı kamera sensörü ve makro ve derinlik verileri için iki adet 2 MP’lik yardımcı kamera modülü yer alıyor. Bununla birlikte akıllı telefonunda selfie kamerası ise 16 MP. Telefonda yonga seti olarak 4G destekli Snapdragon 680 ve 66 watt gücünde şarj desteğine sahip 4.000 mAh kapasiteli batarya bulunuyor.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version