Tekno Takip

Huawei P50E Yonga Seti Sızdırıldı

Şinasi Kaya: Huawei P50E Yonga Seti Sızdırıldı 1

Huawei P50E, yanında bir dizi başka ürünle birlikte 16 Mart günü resmiyet kazanacak. Tanıtım tarihine az bir süre kala cihaz hakkında bilgiler gelmeye başladı.

Huawei P50E, sızıntılara göre Qualcomm Snapdragon 778G 4G işlemci tarafından desteklenecek. Çipin 5G versiyonu geçen yıl orta sınıf cihazlarda oldukça popülerdi. Fakat yine de 2022 standartlarına göre oldukça iyi durumda. Huawei P50E modelinin 4G’li yonga seti kullanmasındaki sebep Amerika Birleşik Devletleri (ABD) tarafından uygulanan ambargodan kaynaklanıyor.

Telefonun tasarımı, Temmuz 2021’de piyasaya sürülen Huawei P50’ye çok benzer olacak. Eski cihaz, her biri birden fazla lens barındıran benzersiz bir çift halkalı kamera tasarımına sahip birinci sınıf bir yapıya sahip.

Sonuç olarak Huawei P50E, standart P50’nin daha uygun fiyatlı, orta sınıf bir versiyonu gibi görünüyor. Önceki sızıntılarda cihazın yaklaşık 4.000 Çin yuanı olacağı ifade edilmişti.

Son olarak Huawei’nin tüketici işinin CEO’su Yu Chengdong, daha önce Huawei P50 serisi kullanıcılarının 4G+WiFi6+AI teknolojileri aracılığıyla hala harika bir ağ deneyimi yaşayabileceğini belirtmişti.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version