Tekno Takip

İddia: GTA 6, 1 Aydan Kısa Süre İçinde Duyurulacak!

Şinasi Kaya: İddia: GTA 6, 1 Aydan Kısa Süre İçinde Duyurulacak! 3

Video oyun dünyasının yıllardır beklemekte olduğu Grand Theft Auto 6 (GTA 6) ile ilgili birkaç dikkat çekici iddia gündeme geldi. İddialara göre oyunun resmi duyurusu ufukta göründü. Kaynaklar, Rockstar Games’in çatı şirketi olan Take-Two Interactive’in önümüzdeki dönemlerde bir yatırımcı etkinliği gerçekleştireceğini, oyunla ilgili bilgilerin bu etkinlikte veya daha öncesinde servis edilebileceğini söylüyorlar.

İddialara göre Take-Two Interactive, 17 Mayıs‘ta bir yatırımcı etkinliği gerçekleştirecek. İşte GTA 6 ile ilgili resmi bilgiler de ya bu etkinlikte ya da etkinliğin öncesinde gün yüzüne çıkacak. Aslına bakacak olursak bu iddia çok da tutarsız değil. Neticede Take-Two’nun en büyük gelir kaynaklarının başında GTA serisi geliyor. Hal böyle olunca yatırımcıların iştahını artırmak için GTA 6 ile ilgili duyurular görebiliriz.

Eylül veya ekim ayı gibi ilk fragman paylaşılacak!

Geçmişte de GTA 6 ile ilgili sızıntılar paylaşan ve bu sızıntılar şirket içi kaynaklara dayandıran Tez2 isimli kullanıcıya göre GTA 6 ile ilgili sadece resmi duyuru gelmeyecek. Kaynağımız, eylül veya ekim gibi GTA 6 için ilk fragmanın resmen yayınlanabileceğini ileri sürüyor. Peki neden eylül veya ekim, GTA 6 için önemli olabilir?

GTA 5’in piyasaya sürüldüğü tarih 17 Eylül 2023‘tü. İşte Tez2, tam da bundan kaynaklı olarak fragman için yıl dönümünün bekleneceğini ileri sürüyor. Ancak Rockstar Games de Take Two da konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih ediyor. Hal böyle olunca GTA 6 ile ilgili her şey, iddiadan öteye geçemiyor.

Kaynak:  Webtekno

Exit mobile version