Tekno Takip

Instagram Kıssalar için “gizli beğeni” özelliğini sundu

İnanç Can Çekmez: Instagram Kıssalar için "gizli beğeni" özelliğini sundu 1

Meta‘ya bağlı Instagram uygulaması, insanların Hikayelerle etkileşim kurması için yeni bir yol sunuyor. Bugünden itibaren, Hikayelerde gözünüze çarpan bir görseli veya videoyu görürseniz özel bir gönderi gönderebileceksiniz.

Önceden, bir Hikayeye yanıt vermenin tek yolu, içerik oluşturucuya bir doğrudan mesaj veya bir emoji tepkisi göndermekti. Her iki durumda da, yanıtınız mesaj gelen kutusunda görünecekti Arayüzün karıştığı gerekçesiyle şirket şimdi bu durumu değiştirmeye karar verdi.

Instagram Hikayeler için “gizli beğeni” özelliğini sundu

Yeni gizli beğeni özelliği ayrıca gizlilik bakımından da kolaylıklar sunacak. Instagram başkanı Adam Mosseri, “Buradaki fikir, insanların birbirlerine daha fazla destek verebilmelerini sağlamak, aynı zamanda DM’leri biraz temizlemek” dedi. “Mesajlaşma bizim için önemli bir önceliktir ve bunun büyük bir kısmı, siz ve değer verdiğiniz kişiler arasındaki DM’lere odaklanmaktır.” ifadeleri kullanıldı.

Instagram sık sık bunun gibi küçük ama kullanışlı özellikler ekliyoe. Örneğin geçen sonbaharda şirket, bir carousel gönderiden resim ve videoları silme seçeneğini ekledi. Hikaye beğenileri, Instagram’ı kullanma şeklinizi temelden değiştirmeyecek, ancak yine de hoş bir ek.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version