Tekno Takip

İnternette ortaya çıkan bir Samsung Galaxy Z Flip 5 kılıfı, kapak ekranının boyutlarını gösteriyor

İnanç Can Çekmez: İnternette ortaya çıkan bir Samsung Galaxy Z Flip 5 kılıfı, kapak ekranının boyutlarını gösteriyor 1

Son haftalarda Samsung Galaxy Z Flip 5 ile ilgili çokça sızıntı gördük ve bu durum, katlanabilir telefon için beklediğimiz tasarım değişikliklerini gösteren şeffaf bir kılıfın yeni görüntüleriyle devam ediyor.

Bu imgeler sızıntılarıyla tanınan @UniverseIce’den geliyor ve bize telefonun kapak ekranı için daha düzgün bir bakış açısı sağlıyor. Daha evvel varsayım edildiği üzere Flip 5’in kapak ekranı seleflere kıyasla çok daha büyük olacak ve tasarım formuyla de bir klasörü andıracak üzere görünüyor.

Ayrıca telefonun arkasında ikili bir kamera sistemi olacağını ve LED flaş için bir boşluk bırakıldığını da görebiliyoruz.

Bu ortada, kılıfın konfigürasyonu bir USB-C şarj portuna ve yan taraftaki güç tuşuna monte edilmiş bir parmak izi sensörüne de işaret ediyor.

Kılıf sızıntıları, aslına bakılırsa en emniyetli sızıntılar olarak kabul edilebilir. Çünkü üreticiler, şimdi aygıtlarını tanıtmadan evvel kılıf üreticilerine gerekli bilgileri sağlıyorlar ve böylelikle, bir telefon piyasaya çıktığında çok sayıda kılıf alternatifinin bulunabilir olması sağlanıyor. Bu yüzden, bu sızıntıya da muteber olarak bakmamız mümkün.

Exit mobile version