Tekno Takip

iPhone 14 hakkında yeni detaylar! Farklı bir tasarım geliyor

Meral Erden: iPhone 14 hakkında yeni detaylar! Farklı bir tasarım geliyor 3

Güvenilir bir kaynak olan Ming-Chi Kuo, en son yatırımcı notunda, bu yıl piyasaya sürülen Apple iPhone’ların periskop kameraları ve ekran altı Touch ID‘yi almayacağını açıkladı.

Analist, uzun zoom lensinin 2023 yılına kadar gelebileceğini, parmak izi tarayıcısının ise 2025 yılına kadar gelmeyeceğini öngörüyor. Nisan ayına giriyoruz, yani yeni iPhone lansmanı yaklaşık beş buçuk ay sonra. UD sensörü veya periskop kamera alamadığımıza göre iPhone 14 bize neler sunacak gelin bir bakalım.

iPhone 14 hakkında yeni detaylar! Farklı bir tasarım geliyor

iPhone 14 iki delik, geliştirilmiş bir ana kamera sensörü, daha kalın bir gövde ve zorunlu yeni yonga seti ile geliyor. Bununla birlikte, Kuo daha önce iPhone 14 Pro ikilisinin 2022 amiral gemisi ailesinde yeni nesil A16 Bionic yonga setine sahip tek kişi olabileceğini, iPhone 14 ve iPhone 14 Max’in ise A15’e bağlı kalabileceğini belirtmişti.

Pro olmayan modellerde, Apple’ın 120Hz uyarlanabilir yenileme hızına sahip tüm ekranlara koyduğu süslü isim olan ProMotion ekranlarının olmaması bekleniyor. Bunun nedeni, üretici BOE’nin Cupertino’nun panel taleplerini karşılayamaması ve iPhone şirketinin siparişleri küçültmeye karar vermesi. Bu yıl tanıtılacak olan iPhone 14 merakla bekleniyor. iPhone 13’ün üzerine gelen model beklentileri aşacak diyebiliriz. Eylül ayındaki lansmanda tüm detaylar belli olacak.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version