Tekno Takip

iPhone 14 Pro Şemaları, Aygıtın Dizaynını Ortaya Çıkardı

İnanç Can Çekmez: iPhone 14 Pro Şemaları, Aygıtın Dizaynını Ortaya Çıkardı 1

Birkaç gün önce gerçekten iPhone 14 Pro modeline ait olduğu iddia edilen tasarım şemaları ya da başka bir ifadeyle taslak çizimler ortaya çıktı. Bu tasarım şemaları, iPhone 14 Pro’nun elden geçirilmiş bir ekran görünümüyle tanıdık bir tasarıma sahip olacağını gözler önüne seriyor.

GSM Arena tarafından paylaşılan bir habere göre, bu CAD tabanlı görüntülerde, Face ID sensörleri için hap şeklinde bir oyuk ve ön kamera için başka bir delik yer alıyor. Bununla birlikte Weibo’da paylaşılan mevcut şemalar, önceki sızıntı bilgilerle uyumlu görünüyor.

Taslak çizimler, oyuklara ek olarak akıllı telefonun tüm boyutlarını da ortaya koydu. Örneğin iPhone 14 Pro’daki 7.65 mm profile karşılık olarak telefonun kalınlığının 7.85 mm olacağı söyleniyor. Görünüşe göre, telefondaki yeni oyuklar, çentikle karşılaştırıldığında ekranda o kadar fazla yer kaplamayacak. Yine de bununla ilgili kesin konuşmak için biraz erken.

Tasarım özelliklerinin geri kalanı ise mevcut iPhone 13 nesline kıyasla değişmemiş gibi görünüyor. Bununla birlikte zımba delikli selfie kamerası tasarımı yalnızca Pro serisinde mevcut olacak, standart ve mini modellerinde ise selfie kamerası için ekranda bir çentik bulunacak.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version