Tekno Takip

iPhone SE 3 Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Şinasi Kaya: iPhone SE 3 Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı 3

Apple tarafından 8 Mart tarihinde gerçekleştirilen 2022 yılının ilk etkinliği olan Peek Peformance’ta merakla beklenilen iPhone SE 3 akıllı telefon duyuruldu. İşte iPhone SE 3 özellikleri ve fiyatı hakkında tüm detaylar.

Gücünü A15 Bionic çipsetinden alan iPhone SE 3 önceki nesil iPhone SE modelleri ile aynı tasarıma sahip. 4.7 inç Retina HD ekran ile gelen akıllı telefonda hala Touch ID destekli Ana Ekran tuşu da yerli yerinde duruyor. Cihazda iPhone 13 ile aynı ön ve arka camın kullanıldığı belirtilirken IP67 su direnci desteği sağlanıyor.

iPhone SE 3, A15 Bionic çipinin verimliliği sayesinde artık 5G bağlantısını ve geliştirilmiş batarya ömrünü de destekliyor.

Deep Fusion ve güçlü hesaplamalı fotoğrafçılık teknolojisine sahip 12 MP kamera iPhone 13’te olduğu gibi fotoğraf stilleri desteğine sahip. Akıllı HDR 4, Portre Modu, Portre Aydınlatma, Deep Fusion diğer desteklenen özellikler arasında.

Yeni iPhone SE siyah, beyaz ve kırmızı renk seçeneklerine sahip. 18 Mart tarihinden itibaren piyasaya çıkacak olan cihaz 439 dolardan başlayan fiyatlar ile geliyor.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version