Apple’ın 27 Nisan’da devreye aldığı “kendin onar” programı yavaş yavaş kullanılmaya başlandı. Ancak Cupertinolu teknoloji devi, gerek tamir kitinin çok pahalı olması gerekse de kitin ağırlığı sebebiyle eleştiri yağmuruna tutuldu.
WhatsApp, Ekim ayından itibaren bu telefonlarda çalışmayacak
Kredi kartlarından 1200$ provizyon bedeli alınıyor
Tamir kitinin en büyük handikapları arasında 1200$’lık provizyon bedeli geliyor. Zira kullanıcılar tamir kitini aldıklarında kredi kartlarından 1200$ provizyon bedeli olarak tahsil ediliyor ve beklemeye alınıyor. Şayet kullanıcılar yedi gün içerisinde tamir kitini Apple’a iade etmezse ilgili tutar kullanıcılara iade edilmeyip Apple’a aktarılıyor. Haliyle kullanıcıların cihazlarını tamir etmesi için yalnızca bir hafta süresi bulunuyor. Tamir kitinin 7 günlük kira bedeli ise 49 dolar.
Tamir kitiyle ilgili diğer bir problem ise ağırlığı. Birçok kullanıcı 35 kilogram ağırlığındaki tamir kitinin ev şartları için uygun olmadığından yakınıyor. Kullanıcılar ayrıca tamir kitinin oldukça karmaşık olmasından ve teknik yönergelerin yeterince açıklayıcı olmamasından da şikayetçi.
Kaynak: Donanimhaber
Türkiye'de elektrikli otomobil dönüşümündeki en son gelişmeler, yenilikler ve sektör trendlerini keşfedin. Temiz ve sürdürülebilir…
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı'ndan Spotify'da hassas içeriklere ilişkin sert açıklama. Detaylar için haberimizi inceleyin.
Samsung Galaxy Z Fold7 için en yeni etiketler ve özellikler hakkında detaylı bilgiler. Yenilikleri keşfedin…
Tesla Model Y’nin Türkiye’deki stok güncellemeleri ve yeni hamleler hakkında güncel bilgiler. En son gelişmeleri…
Samsung'un yeni arayüzü One UI 8 üzerinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yenilikleri ve gelişmeleri…
iPhone 17 Pro Max'in dev pil kapasitesi iddiasıyla ilgili detaylar, batarya ömrü ve performans avantajları…