Tekno Takip

iQOO Neo 8 serisinden bu kere resmi sızıntılar geldi

Şinasi Kaya: iQOO Neo 8 serisinden bu kere resmi sızıntılar geldi 1

Vivo ve Oppo’dan sonra Çin’deki en büyük üreticilerden olan iQOO, kaliteli Neo 8 serisi akıllı telefonlarının çarpıcı özelliklerini doğruladı. Şirket, yaklaşmakta olan Neo 8 serisi telefonların batarya kapasitesi ve şarj suratlarına dair detayları resmi olarak duyurdu. İşte bu telefonlar hakkında bilinenler.

Çinli akıllı telefon üreticisi, 18 Mayıs 2023 tarihinde Neo 8 serisi akıllı telefonlar hakkında resmi bir ipucu verdi. Bu ipucu, şirketin resmi Weibo hesabında paylaşıldı. Paylaşılan bilgilere nazaran, Neo 8 ve Neo 8 Pro modelleri, 120W süratli şarjı destekleyen büyük bir 5.000mAh batarya paketi ile donatılmış olacak.

iQOO Neo 8 serisinden bu sefer resmi sızıntılar geldi

Sosyal medya paylaşımlarına nazaran, bu süratli şarj özelliği Neo 8 ve Neo 8 Pro modellerinin yalnızca 9 dakikada yüzde 1’den yüzde 50’ye şarj olabilmesini sağlayacak. Ayrıyeten, şirketin bu ipucu Neo 8 Pro’nun AnTuTu performans skorunu paylaşmasının akabinde geldi. Yeniden birebir halde, iQOO, Neo 8 serisinin özel bir görüntüleme yonga seti ve 144Hz yenileme süratiyle donatılmış olacağını ve art tarafta 50 megapiksel ana kamera barındıracağını doğruladı.

Çin pazarında 23 Mayıs 2023’te tanıtılması beklenen yeni yüksek kaliteli akıllı telefonlar hakkında daha fazla bilgi bekleniyor. Bildiğimiz kadarıyla, iQOO Neo 8, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine sahip olacak, üst seviye Neo 8 Pro modeli ise MediaTek Dimensity 9200+ yonga setini barındıracak. Bu nedenle, bu ayın ilerleyen vakitlerinde gerçekleştirilecek lansman aktifliğini dikkatle takip etmek kıymetli olacak.

Exit mobile version