Tekno Takip

Lenovo Legion Y90 Tasarımı Ortaya Çıktı

Şinasi Kaya: Lenovo Legion Y90 Tasarımı Ortaya Çıktı 1

Lenovo, geçtiğimiz ay 144 Hz ekranlı Lenovo Legion Y90 oyun telefonunun duyurusunu yaptı ve telefonun 1 Ocak’ta tanıtılacağını açıkladı. Ancak oyun telefonu 1 Ocak’ta tanıtılmadı ve biz Lenovo’dan yeni telefonunun akıbeti ile ilgili bir açıklama beklerken, sosyal medya platformu Weibo’da Legion Y90’ın tasarımını gösteren kısa bir tanıtım videosu paylaşıldı.

Lenovo Legion Y90’nın kavisli köşelere sahip düz ekranının sağ üst kısmında bir selfie kamerası bulunuyor. Akıllı telefonun arka kapağının tam ortasında ise flaşın, kameraların ve Y şeklinde bir aydınlatmanın yer aldığı büyük bir çıkıntı bulunuyor. Bununla birlikte telefonun arka kapanın sağ ve sol tarafında aşağıdan yukarıya doğru uzanan anten çizgileri de dikkat çekiyor.

GSM Arena’nın haberine göre, Legion Y90’ın sürekli performans için çift motorlu hava soğutmalı bir sisteme sahip olacağı doğrulanmıştı. Oyun telefonu, aynı zamanda 720 Hz dokunuş örnekleme hızına sahip, 6,92 inç boyutunda, E4 AMOLED ekrana sahip olacak ve HDR içeriğini destekleyecek.

Tüm bunların yanı sıra Lenovo Legion Y90, daha iyi bir oyun deneyimi için bazı ince ayarlarla birlikte gelecek olan ZUI kullanıcı arayüzüne sahip olacak.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version