Tekno Takip

Lenovo, MWC 2022’de 8 Yeni Laptop Tanıttı

Meral Erden: Lenovo, MWC 2022’de 8 Yeni Laptop Tanıttı 17

Bugün gerçekleştirilen Mobile World Congress 2022 kapsamında Lenovo, dizüstü bilgisayar severleri sevindirecek duyurularla geldi. Lansman sırasında Lenovo tam 8 adet yeni dizüstü bilgisayarını kullanıcıların beğenisine sundu.

Bu yeni Lenovo Ideapad dizüstü bilgisayarların hepsinde 12. nesil Intel işlemciler bulunuyor ve çoğu Chrome OS ya da Windows 11 işletim sistemine sahip. Ayrıca Thinkpad serisinde de güçlü işlemciler ve donaım özellikleri ile Lenovo yüksek performans vadediyor. Gelin Lenovo’nun tanıttığı dizüstü bilgisayarların hepsine bir göz atalım.

Mobile World Congress 2022’de tanıtılan Lenovo dizüstü bilgisayarları:

Lenovo IdeaPad Flex 5i ve 5

Lenovo IdeaPad Flex 5i ve 5 aslına bakarsanız aynı dizüstü bilgisayarlar, tek farkları birinde Intel birinde AMD işlemci bulunuyor. Cihazların fiyat aralığı ise konfigürasyona göre 619 dolar ile 899 dolar arasında.

Lenovo IdeaPad Duet 5i

Hem tablet hem dizüstü bilgisayar olabilen Lenovo IdeaPad Duet 5i, Windows 11 işletim sistemi dahili olarak geliyor. Ayrıca cihazda Lenovo Active Pen desteği de bulunmakta. Fiyat etiketi 749 dolar olacak.

Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook

Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook, adından da anlayabileceğiniz gibi Chrome OS işletim sistemine sahip bir tablet + dizüstü bilgisayar. Laptop, 499 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Lenovo IdeaPad Flex 3i Chromebook

Lenovo IdeaPad Flex 3i Chromebook ise Flex 5i’nin daha bütçe dostu olan versiyonu. Boyut konusunda daha büyük ancak donanım bakımından daha mütevazı. Fiyatı 399 dolar olacak.

Lenovo IdeaPad Duet 3 Chromebook

Daha kompakt bir tasarım isteyenler için tasarlanan Lenovo IdeaPad Duet 3 Chromebook, tek şarj ile 12 saat gidebilen bir batarya süresine sahip. Fiyatı ise 400 dolar olacak.

Lenovo IdeaPad Gaming 3i ve 3

Tabii ki lansmanda tanıtılan laptoplardan listemize eklediklerimiz şu ana kadar iş bilgisayarlarıydı. Lenovo oyuncuları da düşünmüş, işte karşınızda fiyat aralığı konfigürasyona göre 929 dolar ile 1.489 dolar arasında değişen Lenovo IdeaPad Gaming 3 ve 3i.

Lenovo ThinkPad X13s

Lenovo’nun efsane serisi ThinkPad’in de yeni modelleri tanıtıldı. İlki 28 saat batarya süreli Lenovo ThinkPad X13s.

Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen 5

Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen 5, sahip olduğu donanımlarla birlikte dolar bazında bile pahalı bir fiyata geliyor: 2.049 Dolar.

Yeni Lenovo Laptop’lar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak:  Webtekno

Exit mobile version