Tekno Takip

Lenovo’nun merakla beklenen klavyesi sonunda satışa çıktı

Şinasi Kaya: Lenovo'nun merakla beklenen klavyesi sonunda satışa çıktı 3

Lenovo, Xiaoxin markası altında oyuncular için yeni bir eser piyasaya sürdü. Lenovo Xiaoxin K3 Mekanik Klavye, piyasaya sürülmeye hazır hale geldi ve şirket, klavyenin ön siparişlerinin müsait olduğunu ve resmi satışların 7 Mayıs’ta saat 10’da başlayacağını duyurdu. Klavyenin fiyatı 199 yuan olarak belirlendi, bu da yaklaşık 30 dolar civarında. Xiaoxin K3 mekanik klavyesi üç renk seçeneği sunuyor: Mistik Mor, Gökyüzü Mavisi ve Alacakaranlık Gri.

91 tuşlu bir klavye olan Xiaoxin K3, sayısal tuş ekibinin boyutunu optimize eden kompakt bir dizayna sahip. Klavyenin boyutu genel olarak %20’den fazla azaltılmıştır. Lenovo, kullanıcılar için daha ergonomik bir tecrübe sunmak için klavyenin ayaklığına iki kademeli ayarlanabilir bir özellik ekledi. K3 mekanik klavyesi, özel bir “Xin atlayan anahtar” ile donatılmıştır.

Şinasi Kaya: Lenovo'nun merakla beklenen klavyesi sonunda satışa çıktı 1

Lenovo’nun merakla beklenen klavyesi sonunda satışa çıktı

Lenovo Xiaoxin K3 mekanik klavyesi, Bluetooth, 2,4G ve kablolu üçlü temas dayanağı sunar. Klavyenin batarya kapasitesi 3000mAh ve Windows ve macOS sistemleriyle uyumlu. Klavye ayrıyeten sekiz beyaz ışık efekti sunuyor ve 908,5g tartısında, 356,25mm x 124,75mm x 42mm boyutunda.

Lenovo, oyuncular için uygun fiyatlı bir seçenek sunan Xiaoxin K3 mekanik klavyesi ile eser yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Xiaoxin K3 mekanik klavyesi, bilhassa oyunseverlerin dikkatini çeken ve son derece rekabetçi bir fiyat noktasında sunulan bir eser olarak ön plana çıkıyor.

Lenovo, son vakitlerde Xiaoxin markası altında bir dizi eser çıkardı ve bu eserlerin ortasında klavyeler, fareler, kulaklıklar, monitörler ve daha fazlası yer alıyor. Şirket, bu eserlerin birçoklarının, bilhassa oyunseverler için, bilhassa de rekabetçi bir fiyat noktasında sunulduğunu belirtiyor. Lenovo’nun Xiaoxin markası altındaki yeni eserlerinin ne kadar başarılı olacağı ve piyasada nasıl bir tesir yaratacağı ise vakitle gösterilecek.

Exit mobile version