Tekno Takip

Logitech’in son atılımı oyunseverleri yeterlice heyecanlandırdı

Şinasi Kaya: Logitech’in son atılımı oyunseverleri yeterlice heyecanlandırdı 1

Ünlü teknoloji şirketi Logitech, bugün yayınladığı teaser görüntüsüyle oyun topluluğunu hareketlendirdi. Kısa görüntü, 24 Mayıs’ta yeni bir jenerasyon eserin piyasaya sürüleceğine işaret ederek, teknoloji meraklılarının dünya genelindeki heyecanını ve beklentilerini artırdı.

Bu görüntü, yaklaşan lansman hakkında çok fazla detay içermese de, bölümdeki uzmanlar, Logitech’in yeni eser serisi hakkında dolaşan söylentiler ve duyumlarla dolu olduğunu belirtiyor. Bilgiye nazaran, Logitech bu büyük merakla beklenen eserin geliştirilmesinde profesyonellerle işbirliği yaptı.

Son derece tanınan olan G Pro X (GPX) Superlight kablosuz oyun faresinin yeni versiyonunun, Logitech’in yaklaşan lansmanında öne çıkacağı iddia ediliyor. Dahası, şirketin Logicool G Pro X serisine, oyun kulaklıkları ve LIGHTSPEED mekanik klavyeler üzere yeni eserler eklemesi bekleniyor.

Logitech’in son atağı oyunseverleri güzelce heyecanlandırdı

Bir mühlet evvel, Logitech’in resmi Taobao mağazasında görünen bir liste, üçüncü kuşak Logitech G Pro X (GPX) kablosuz oyun faresi olduğu düşünülen bir eseri gözler önüne serdi. Lakin eser sayfası, keşfedildikten kısa bir mühlet sonra kaldırıldı, bu durum ise meraklıları farenin yetenekleri ve özellikleri üzerine düşünmeye sevk etti.

Her ne kadar şimdi onaylanmamış olsa da, duyumcular, yeni Logitech G Pro X (GPX) kablosuz oyun faresinin yalnızca 49 gram yükünde olacağını öne sürüyor. Ayrıyeten bu fare, 35K Hero sensörüne ve 8 Khz LIGHTSPEED kablosuz anket suratına sahip olduğu, Lightforce hibrit anahtarlarla üstün performans ve süratli reaksiyon müddeti sunduğu belirtiliyor.

Logitech’in yaklaşan eser serisi hakkında resmi bir açıklama yapmadığı unutulmamalı. Bu nedenle, Logitech resmi bir açıklama yapana kadar, duyum bilgilerine muhakkak bir temkinle yaklaşılması önerilir.

Exit mobile version