Tekno Takip

LoL’de Brand CT, Yetenekleri, Güçlü ve Zayıf Özellikleri

Meral Erden: LoL’de Brand CT, Yetenekleri, Güçlü ve Zayıf Özellikleri 11

Oyunun ateşli büyücülerinden biri olan Brand, temelinde orta koridor karakteri olsa da uzun bir süredir kendi yerini alt koridorda destek rolü olarak benimsiyor. Tabii ki destek rolü tamamen laf üzerinde. Destek olarak görevini yapıyor olsa da vurduğu hasar erken safhada çok rahatsız edici olabiliyor.

Kitle kontrol yeteneği ve özellikle anlık hasarın yanına zamanla hasar vuranyetenekleri de birleşince, Brand’in erken safhanın en sinir bozucu karakterlerinden biri haline gelmesi çok uzun sürmüyor. Gelin Brand CT’lerine, sahip olduğu yeteneklere, güçlü ve zayıf özelliklerine birlikte bakalım.

Brand CT’leri: Brand’e karşı güçlü olan karakterler

Karakterin temel işlevi hasar vermek olduğu için, asıl amacı takım arkadaşını korumaya yönelik olan destek karakterleri Brand’i etkisiz eleman olarak bırakabiliyor. Verdiği hasarın iyileşmesi, sersemletme, susturma tarzındaki Brand’i olumsuz etkileyebilen destek karakterleri, karakterimizin alt koridordaki tahtını sallayabiliyor.

Yaşayan ateş Brand’in tüm yetenekleri:

İntikam Ateşi Brand’in güçlü ve zayıf özellikleri:

Brand’in güçlü özellikleri:

Brand, alt koridorda da orta koridorda da, baskın olmayı başarabilen bir karakter. Yeteneklerinin menzillerinin geniş olması ve pasif özelliklerinden gelen ekstra hasarlar sayesinde, alan kontrolünü de birçok karakter kıyasla daha rahat yapabiliyor. Özellikle alt koridor da nitekim kırılgan olan saldırı gücü taşıyıcılarına karşı zor zamanlar yaşatabiliyor.

Brand’in zayıf özellikleri:

Brand, birçok büyücü gibi mana konusunda erken safhalarda sıkıntı yaşayan karakterlerden bir tanesi. Baskın oynama potansiyeline karşın, hareketlilik karakterin zayıf olduğu bir konu için baskın konusunda oldukça açık bir pozisyonda oluyor. Bunun yanı sıra karakterin herhangi bir yeteneğinden kaçınıldığı takdirde kombo bozulabileceği için kitle kontrol özelliğini %100 kullanamayabiliyor.

LoL’de Brand nasıl oynanır?

Brand erken seviyede baskın oynama potansiyeline sahip karakterlerden bir tanesi. Özellikle alt koridorda oynuyorsanız yetenekleriniz ile alan kontrolünü sağlayıp oyunu rakiplerinizin üstüne taşıyabilirsiniz. Fakat bunları yaparken dikkatli olun, mananızı iyi kullanmanız da önem var. Hızlı bir şekilde mananızı bitirmenizin sonucu ölümcül olabilir.

Brand’e karşı nasıl oynanır, Brand nasıl yenilir?

Brand yeteneklerini tutturabildiğinde oldukça tehlikeli bir karakter. Fakat yeteneklerinden kaçınabilirseniz kitle kontrolünden kurtulma şansını elde edebilirsiniz. Bu durumda yaratacağı tehlikeyi bir hayli azaltacaktır. Karakter hareketlilik konusunda da sıkıntı yaşayan karakterlerden bir tanesi olduğu için, en kötü ihtimalle ormancınızın baskınları aracılığıyla karakteri koridordan düşürebilirsiniz.

Kaynak:  Webtekno

Exit mobile version