Tekno Takip

LoL’de Warwick CT, Tüm Yetenekleri, Güçlü Zayıf Özellikleri

İnanç Can Çekmez: LoL’de Warwick CT, Tüm Yetenekleri, Güçlü Zayıf Özellikleri 11

Ormancı rolünün kelimenin tam tabiriyle canavarı olan Warwick resmen sihirdar vadisine avlanmaya iniyor. Can çekmesi, rakibini korkutması ve uzun bir süre yerine kitlemesi ile oldukça sinir bozucu olan Warwick özellikle canınız azsa daha da sinir bozucu bir karakter haline gelebiliyor. .

Genel olarak yarı ofansif, yarı defansif bir eşya dizilimine sahip olan Warwick, oyunun her safhasında da kendi gücünü gösterebiliyor. Can çekmesi ve rakibini korkutması sayesinde kaybettiği savaşları bile kendi lehine çevirme potansiyeline sahip olan ‘Zaun’un kafes kaçkını’ Warwick gerçekten karşısında oynamaktan pek keyif almayacağınız bir karakter. Bazı ufak detayları da verdiğimize göre bu ilginç canavar arkadaşımız Warwick’in CT’lerini, yeteneklerini, güçlü ve zayıf özelliklerini inceleyebiliriz.

Warwick CT’leri: Warwick’e karşı güçlü olan counterları

Warwick en iyi savaşların kafa kafaya çarpıştığı karakterler ile yapıyor. Fakat bu karakterler çok fazla hareketliliğe ve kitle kontrole sahipse bu durum Warwick için biraz sıkıntı oluşturabiliyor. Warwick birçok karaktere karşı bire bir savaşlarda güçlü fakat Warwick’e karşı güçlü olan karakterler genel olarak oyun genelinde ne kadar işlevsel olduğu ile de alakalı olabiliyor.

Zaun’un kafes kaçkını Warwick’in tüm yetenekleri:

Zincirlenemez Bela Warwick’in güçlü ve zayıf özellikleri:

Warwick’in güçlü özellikleri:

Warwick, bire bir savaşlarda gerçekten oldukça güçlü bir karakter. Q yeteneğinden gelen can çalma, E yeteneğindeki korkutma gibi özelliklerderken Warwick bire bir savaşlarda korkulan rakiplerden biri haline geliyor. W yeteneğinin pasifi sayesinde de, canı az olan rakipleri kovalamak birçok karaktere kıyasla çok daha kolay olabiliyor. Bunun yanı sıra korkutması, ona kurtulması zor birçok savaştan da potansiyel kaçış imkanı sağlayabiliyor.

Warwick’in zayıf özellikleri:

Warwick, hareketlilik açısından güçlü bir karakter olmasına rağmen özünde bir yakın dövüş şampiyonu olduğu için menzilli haraslara karşı oldukça açık durumda. Özünde çok da kırılgan bir karakter olmamasına rağmen kitle kontrol hala Warwick için sorun haline gelebiliyor. Bunun yanı sıra Warwick’in en büyük özelliği can çalması olduğu için herhangi bir rakibin can çalmayı azaltacak türde eşyalar alması Warwick’e karşı büyük bir avantaj elde etmesine sebep olabiliyor.

LoL’de Warwick nasıl oynanır?

Q yeteneğinin kullanımı her zaman olmasa da belli başlı durumlarda çok şeyi değiştirebiliyor. Basıp bıraktığınızda direkt vurmanız ve Q yeteneğini basılı tutup rakibin arkasında geçmek her zaman olmasa da işinize yarayabiliyor. W yeteneğinin pasif olarak canı az olan rakipleri koklayarak bulabilmenizi sağlaması düşmanları kovalarken oldukça işlevsel olabiliyor. Bunun yanı sıra ulti yeteneğinizin rakipleri yerine sabitlemesi koridorlara baskın yaparken oldukça işlevsel oluyor.

Warwick’e karşı nasıl oynanır, Warwick nasıl yenilir?

Üst koridorda veya orman rolünde Warwick’e karşı oynuyorsanız ve sürekli kafa kafaya çarpışma durumunda kalıyorsanız, kazanmak adına Warwick’in can çalmasını azaltmak (cellat satın almak gibi) Warwick’e karşı oldukça avantaj sağlayacaktır. Bu durum ona karşı kazanmak için lehinize olan özelliklerlerden biri. Warwick çok yüksek bir hasar sahip olmasa da, uzun süre savaşabilme potansiyeline sahip. Ulti ve Q yeteneğinden sürekli can çalabildiği için süresi uzayan savaşlar Warwick’in lehine de sonuçlanabilir. Warwick canı az olan rakipleri koklayıp yerlerini bulabilme yeteneğine sahip bir karakter ve bunu yaparken ekstra hareket hızı kazanıyor. Bu yüzden özellikle haritada tek başınıza kaldıysanız, olabilecek en hızlı şekilde üssünüze geri dönmenizde fayda var. Aksi takdirde ağzından salyalar akan bir kurt her an arkanızda belirebilir.

Leage of Legends (LoL) karakterlerinden Zaun’un kafes kaçkını olarak adlandırılan Warwick’in sahip olduğu ve onunla oynarken işinize yarayabilecek tüm yeteneklere, onu güçlü ve zayıf hale getirebilen özelliklerine ve Warwick CT’lerine yakından baktık. Peki sizin favori LoL şampiyonunuz hangisi? Fikir ve görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Kaynak:  Webtekno

Exit mobile version