Tekno Takip

Lost Ark ve The Witcher İşbirliği Duyuruldu

Meral Erden: Lost Ark ve The Witcher İşbirliği Duyuruldu 1

Lost Ark’ın geliştiricisi Smilegate, LOA On Summer konferansı sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Son zamanların popüler MMORPG oyunlarından biri olan Lost Ark‘ın The Witcher ile olan iş birliğini duyuran geliştirici firma, bahsi geçen ek paketin de bu kış oyuna dahil olacağını müjdeledi.

Şimdilik bu iş birliği hakkında herhangi bir detay paylaşılmadı. Ancak IGN‘e bazı açıklamalarda bulunan CD Projekt RED yetkilisi, Lost Ark’a en özgün Witcher deneyimini getirmek için Smilegate RPG ile birlikte çalıştıklarını ve işbirliğinin bu kış Lost Ark’a eklenmesini beklediklerini belirtti.

Henüz hakkında hiçbir şey bilmediğimiz bu işbirliğiyle ilgili önümüzdeki günlerde detaylı bilgilerin paylaşılması bekleniyor. Ancak, bu işbirliği sonrasında yayınlanacak olan ek paketle beraber Lost Ark’a Witcher’dan ilham alınarak geliştirilen yepyeni bir sınıfın ekleneceği düşülüyor. Aynı zamanda yayınlanan bir diğer raporda da oyuna The Witcher 3’ten ilham alınan bir görev serisinin de dahil olacağı ileri sürülüyor.

Lost Ark, Güney Kore’de piyasaya sürülür sürülmez müthiş bir başarı yakalamış ve daha sonrasında da Rusya ve Japonya’da erişime açılmıştı. Hızlı yükselişiyle dikkat çeken yapımın, geçtiğimiz Mart ayında da dünya çapında da 20 milyon oyuncuya ulaştığı açıklanmıştı. Bu oyuncuların 10 milyonundan fazlasının da Kuzey Amerika, Avrupa, Güney Amerika ve Avustralya kıtalarında bulunduğu ifade edilmişti.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version