Tekno Takip

Meta’nın fiyatlı doğrulama sistemi İngiltere’ye geliyor

Şinasi Kaya: Meta'nın fiyatlı doğrulama sistemi İngiltere'ye geliyor 1

Konunun acemisi olanlar için, Meta’nın yeni programını satın almak, Twitter mavi tikleri üzere ,Facebook ve Instagram’da kim olduğunuzun doğrulandığını belirtmek için mavi bir doğrulama rozeti veriyor.

Özelliği satın almak size “proaktif kimliğe bürünme koruması” ve müşteri dayanağına direkt erişim sağlıyor. ABD’de bu hizmet, nasıl kaydolduğunuza bağlı olarak aylık 12 ila 15 ABD doları ortasında değişiyor. Birleşik Krallık’ta ikamet edenler için bu, web üzerinden kaydolursanız aylık 10 pound ve bir iOS yahut Android aygıta kaydolursanız ayda 12 pound fiyatında olacak. Fiyat eşitsizliği, Apple ve Google’ın mağaza fiyatlarını dengelemek için ve Twitter’a diğer bir selam daha çakıyor.

Meta’nın fiyatlı doğrulama sistemi İngiltere’ye geliyor

Twitter’dan farklı olarak, hizmeti aktifleştirmek için resmi bir kimliğe gereksiniminiz var. Ayrıyeten 18 yaşından büyük olmanız ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı aktifleştirmiş olmanız da gerekiyor. Ek olarak, doğrulanmış kullanıcılar, tüm doğrulama sürecini tekrar başlatmadan profil isimlerini, fotoğraflarını, kullanıcı isimlerini yahut doğum tarihlerini değiştiremiyorlar.

Bu özellik şimdi test kademesinde. Fakat programın beta sürümü bugün İngiltere’deki kullanıcılar için yayınlanmaya başlıyor lakin kademeli bir sürüm olduğu için hesabınıza ulaşması birkaç hafta sürebilir. Şimdiye kadar Meta, doğrulama sistemini ABD, Avustralya, Yeni Zelanda ve artık de Birleşik Krallık’ta test etti. Şirket, testler devam ederken özellik setini genişletmeyi vaat ediyor ve “gelişmekte olan içerik oluşturucular için en fazla kıymeti yaratan ek öğeleri keşfetmeye devam edeceğini” belirtiyor.

Exit mobile version