Tekno Takip

Microsoft Flight Simulator World Update IX Çıktı

Ulaş Utku Bozdoğan: Microsoft Flight Simulator World Update IX Çıktı 1

Microsoft Flight Simulator için yeni bir başka bir Dünya güncellemesi yayınlandı. Mart ayındaki İspanya, Portekiz, Cebelitarık ve Andorra geliştirmelerinin ardından, bu kez Flight Simulator World Update IX ile İtalya ve Malta iyileştirmeler alıyor. World Update IX bu bölgeleri daha da iyileştirmek için yeni modellenmiş şehirler, havaalanları, yeni etkinlikler ve daha fazlasını sunuyor.

Geliştiriciye göre bu güncellemede Roma, Napoli, Venedik ve Milano dahil olmak üzere 20 şehir bir grafik yükseltmesi de sağlandı. Bunun dijital yükseklik modellemesi, hava ve uydu görüntüleri ve üçgenlenmiş düzensiz ağ (TIN) modellemesi kullanılarak gerçekleştirildiği ifade ediliyor.

Palermo, Sondrio, Marina di Campo ve Bolzano havaalanlarına da el yapımı iyileştirme uygulanmış. İtalya ve Malta’da 100’den fazla yeni ilgi noktası da eklemeler arasında. Diğer yükseltmeler ve değişiklikler ise her biri üç yeni orman gezisi, keşif uçuşları ve iniş görevlerinin yanı sıra öncekinden daha ayrıntılı 100 havalimanını içeriyor.

Güncelleme artık PC, Xbox Series X|S ve Xbox Cloud Gaming oyuncularının yanı sıra Xbox ve PC Game Pass abonelerinin kullanımına sunulmuş durumda.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version