Tekno Takip

Microsoft Flight Simulator World Update VII: Australia Çıktı

Meral Erden: Microsoft Flight Simulator World Update VII: Australia Çıktı 1

Microsoft tarafından Flight Simulator için şimdiye kadarki en büyük güncelleme olan World Update VII: Australia yayınlandı. En son güncellemeyle, Microsoft Flight Simulator oyuncuları ünlü Great Barrier Reef’in üzerinde uçabilecek, Batı Avustralya’nın uçsuz bucaksız bölgelerini ziyaret edebilecek ve Wellington Dağı’nın doğal güzelliğine hayran kalabilecek.

Oyun için çeşitli grafiksel geliştirmeler de sağlanıyor. Microsoft’un konuyla ilgili açıklama şu şekilde: “Tozlu kırmızı taşradan parıldayan kıyılara ve şeker beyazı kumlu plajlara kadar ülkenin en muhteşem manzaralarını keşfedin. Güzel olduğu kadar çeşitli olmasıyla da bilinen bu büyük Güney ülkesi, nefes kesici doğal oluşumların ve modern insan yapımı harikaların bir listesini sunuyor – şimdi olağanüstü grafik iyileştirmelerle zenginleştirildi.”

Avustralya, Melbourne merkezli Orbx Simulation Systems, diğer 100’e yüksek çözünürlüklü ayrıntı sunmanın yanı sıra dört havaalanı geliştirdi. Güncelleştirme ayrıca, 94 özel hazırlanmış ilgi çekici nokta (POI) ve beş iniş mücadelesi, altı keşif uçuşu ve beş orman gezisini içeren 16 yeni aktivite içeriyor.

World Update VII: Australia tüm Microsoft Flight Simulator oyuncuları için ücretsiz.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version