Tekno Takip

Minimum Fiyata Rahat Alınabilecek General Mobile GM 23 SE Nasıl Bir Telefon! İşte General Mobile GM 23 SE Ön İncelemesi

Ulaş Utku Bozdoğan: Minimum Fiyata Rahat Alınabilecek General Mobile GM 23 SE Nasıl Bir Telefon! İşte General Mobile GM 23 SE Ön İncelemesi 1

General Mobile, 2023 telefonlarıyla geri döndü. Kısa bir mühlet evvel GM 23 modelini birlikte tanımıştık. Artık ise elimizde GM 23’ün daha uygun fiyatlı SE modeli var.

GM 23 SE’nin fiyatı yalnızca 3799 TL. Böylelikle bütçeye en uygun telefonlardan biri olan GM 23 SE, dizaynıyla hoş görünüyor ve özellik bakımından da birinci sefer bir akıllı telefon sahibi olmak isteyenleri karşılıyor.

Önce telefonun kutusundan çıkanlara bakalım. GM 23 SE’nin kutusundan gereksinim duyabileceğiniz her şey çıkıyor. Şarj adaptörü, kablosu ve kulaklığın yanı sıra silikon kılıf da kutuya dahil edilmiş. Bu ortada şarj adaptörünün 7.5W gücünde olduğunu da söyleyelim.

GM 23 SE, tasarım tarafıyla hoş modellerden biri. Düz kenarları, damla çentikli ekranı ve art yüzde çizgili ışık huzmeli kaplamasıyla hoş görünen telefonlardan biri oluyor. Telefonun buz mavisi ve ay grisi olmak üzere 2 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Android 12 işletim sistemiyle gelen telefonun ekranı 6.52 inç boyutunda ve HD+ çözünürlüğünde. MediaTek Helio G37 yonga setinden güç sağlayan GM 23 SE, 4 GB RAM’e ve 64 GB depolama alanına sahip. Giriş düzeyi için bu özellikler çok kâfi. Ayrıyeten 4 GB RAM kapasitesine ek olarak +2 GB sanal RAM desteğinde bulunulmuş olması ve depolama alanın da microSD kart yoluyla 256 GB daha genişletilebiliyor olması sevindirici. Telefonun batarya kapasitesi de 5000 mAh düzeyinde. Böylelikle pil ömrüyle uzun soluklu çalışmasını beklediğimiz telefonlardan biri oluyor.

GM 23 SE’de hem parmak izi okuyucu hem yüz tanıma özellikleri mevcut durumda. Parmak izi sensörü telefonun yanına yerleştirilmiş. Yüz tanıma özelliği de kamera yoluyla yapılabiliyor. Ve bu ortada bir General Mobile klasiği olarak telefonda çift SIM kart desteği de yer alıyor.

Telefonun kameralarına geldiğimizde geride piksel gruplama özelliğine sahip 32 MP çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilen ana kamera olduğunu görüyoruz. Ön yüzde ise 5 MP’lik selfie kamerası var. General Mobile, bu kameralar için farklı modlara yer vermiş. Hepsini inceleme videomuzda daha ayrıntılı değerlendireceğiz.

Sonuç

Evet, süratlice sonuç olarak baktığımızda, General Mobile GM 23 SE, bilhassa fiyatıyla dikkat cazip. Taban fiyata rahatlıkla alınabilecek bir telefon olmasıyla fark yaratıyor. Özellikleri bakımından kağıt üzerinde genel olarak günlük kullanımlara uygun göründüğünü ve toplumsal medya sirkülasyonları için kâfi olduğunu söyleyebiliriz. Dizaynıyla da hoş görünüyor. Lakin GM 23 SE hakkında son kelamımızı inceleme raporunda vereceğiz.

Exit mobile version