Tekno Takip

Moto Edge 30 Pro Tasarımı Ortaya Çıktı

Meral Erden: Moto Edge 30 Pro Tasarımı Ortaya Çıktı 3

Motorola, 24 Şubat’ta akıllı telefonu Moto Edge 30 Pro (ya da diğer ismiyle Motorola Edge 30 Pro) için 0küresel bir lansman yapmaya hazırlanıyor. Aslında Moto Edge 30 Pro, yeni bir akıllı telefon değil; Çin’de piyasaya sürülen Moto Edge X30’un deniz aşırı versiyonu.

Ancak tabii ki akıllı telefon, küresel pazara birtakım ufak tefek değişikliklerle sürülebilir. Ve son olarak sızdırılan görüntüler, akıllı telefonun nasıl görüneceği konusunda bizleri aydınlattı. GSM Arena’nın haberine göre, Twitter’da akıllı telefonlar ile ilgili paylaştığı sızıntı bilgilerle tanınan Evan Blass, Moto Edge 30 Pro’nun hem önünü hem de arkasını gösteren iki görüntü paylaştı.

Paylaşılan görüntülerin birinde, bir ekran kalemi ile birlikte bir kılıf içinde yer alan Moto Edge 30 Pro görülüyor. Edge 30 Pro kılıfıyla birlikte bekleme modundayken özel bir “her zaman açık ekran” (always-on display) moduna sahip olacak. Bununla birlikte ne kılıfta ne de telefonda ayrı olarak satılacak olan ekran kalemi için bir yuva yok gibi görünüyor.

Akıllı telefonun özelliklerinden bahsedecek olursak, Moto Edge 30 Pro’nun Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ve 144 Hz yenileme hızına sahip, 6,7 inç boyutunda FullHD+ OLED ekran ile birlikte gelmesi bekleniyor. Ayrıca telefonun arkasında iki adet 50 MP’lik kamera, ön tarafında 60 MP’lik bir kamera bulunacak. Telefonun 5.000 mAh kapasiteli pili ise 68 watt gücünde hızlı şarjı destekleyecek.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version