Tekno Takip

Motorola kablosuz Android Auto aksesuarını duyurdu

Ulaş Utku Bozdoğan: Motorola kablosuz Android Auto aksesuarını duyurdu 3

Ulaş Utku Bozdoğan: Motorola kablosuz Android Auto aksesuarını duyurdu 1 Genelde Android Auto ve Apple CarPlay ekran yansıtma özellikleri araçlarda USB teması ile kullanılıyor. Daima tak-çıkar yapmak da USB girişine ziyan verebiliyor. Son periyotta araçlar kablosuz olarak da bu opsiyonu sunmaya başladı. Öteki bir alternatif ise kablosuz transfer aksesuarları.

Motorola MA1 özellikleri ve fiyatı

Motorola MA1 ismiyle Avrupa pazarına sunulan yeni aksesuar kablosuz olarak Android Auto özelliğini yansıtabilmenizi sağlıyor. Her zamanki üzere USB girişinden aygıtı araca bağlamak ve Bluetooth ile aygıtın orta yüzüne bağlanmak kâfi.

Özellikle kablosuz şarj dayanağı olan araçlarda kablolu Android Auto can meşakkati oluşturabiliyordu. Bu aygıt ile rahat bir formda kablosuz şarj kutusuna telefonunuzu koyabileceksiniz. Piyasada kablosuz Android Auto ve hatta tıpkı anda CarPlay sunan farklı aksesuarlar da mevcut lakin kablosuz transferin biraz daha gecikmeli olduğu incelemelerde belirtiliyor. Bu noktada telefonun Android sürümünün en son sürümlerden olması avantaj. Motorola MA1 için 90 Avro fiyat etiketi mevcut.

Exit mobile version