Tekno Takip

Motorola’nın 125W Şarj Aygıtı Ortaya Çıktı

Ulaş Utku Bozdoğan: Motorola’nın 125W Şarj Aygıtı Ortaya Çıktı 3

Motorola’nın en yeni amiral gemisi akıllı telefonları Motorola Edge 30 Pro ve Motorola Edge 30 Ultra, 68 watt gücünde hızlı şarj desteği barındırıyor. Görünüşe göre, şirket bu şarj hızının yeterli olmadığını düşünüyor ve bu nedenle 125 watt gücünde hızlı şarj desteğine sahip bir şarj cihazı geliştirdi.

Yeni şarj cihazı, Lenovo Cep Telefonu İş Departmanı Genel Müdürü Chen Jin tarafından sosyal medya platformu Weibo’da paylaşıldı. Aynı zamanda Jin, cihazın sadece 130 gram ağırlığında olduğunu ve piyasada bulunan aynı hızlara sahip diğer şarj cihazlarından çok daha hafif olduğunu ifade etti.

125 watt ve daha hızlı şarj cihazlarını piyasaya sürme yarışı kızışıyor. Bu hızlara ulaşabilen bir şarj cihazına sahip en az beş üretici var. Karşılaştırma için Xiaomi’nin şarj cihazının 195 gram, Vivo’nun şarj cihazının ise 210 gram olduğunu söyleyelim. Bu nedenle Motorola’nın yeni şarj cihazının 130 gram ağırlığında olması oldukça etkileyici bir durum.

125 watt gücündeki bu yeni şarj cihazıyla ilgili en önemli soru, şarj cihazının hangi telefon için tasarlandığı. Söylentilere göre marka, 194 MP kameralı Frontier kod adlı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor ve bu yeni telefonun şarj cihazının sınırlarını zorlamaya bir hayli uygun olduğu söyleniyor.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version