Tekno Takip

MSI’ın CES 2022 fuarında tanıttığı 17 ürün

Ulaş Utku Bozdoğan: MSI’ın CES 2022 fuarında tanıttığı 17 ürün 11

Ulaş Utku Bozdoğan: MSI’ın CES 2022 fuarında tanıttığı 17 ürün 1

MSI-VERSE sloganıyla CES 2022 tüketici elektroniği fuarına katılan MSI, pandemi nedeniyle sanal bir etkinlik gerçekleştirdi. Online etkinlik MSI’ın tüketiciye zamandan ve mekandan bağımsız, interaktif ve kapsayıcı bir deneyim yaşatmasını sağladı.

Etkinlikte “Gaming”, “Content Creation”, ve “Business and Productivity” başlıkları altında pek çok ürün mevcuttu. Ayrıca bu fuarda EK ve EVANGELION e: PROJECT ile yapılan ortaklığın ürünleri de tanıtıldı.

MSI Stealth GS77 oyuncu dizüstü

MSI Stealth GS77 oyuncu dizüstü 12.Nesil Intel Core i9 işlemciler ve NVIDIA GeForce RTX 30 serisi grafiklerle donatıldı. Öne çıkan özellikleri arasında Faz Değiştiren Sıvı Metal Yastık, 99.9WHr batarya kapasitesi ve WiFi 6E de bulunuyor.

MSI Raider GE76 oyuncu dizüstü

MSI Raider GE76 oyuncu dizüstü modeli 12.Nesil Intel Core i9 işlemciler ve NVIDIA GeForce RTX 30 serisi grafiklerle donatıldı. Faz Değiştiren Sıvı Metal Yastık ile desteklenen ürün performansın sınırlarını zorluyor.

MSI Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition oyuncu dizüstü

MSI Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition oyuncu dizüstü modeli MSI ve Ubisoft ortaklığında geliştirildi. Dizüstü modelinde 12.Nesil Intel Core i9 işlemciler ve NVIDIA GeForce RTX 30 serisi grafik kartlarını görüyoruz.

MSI MEG Aegis Ti5 oyuncu kasası

Aegis serisinin avangard tarzını benimseyen MEG Aegis Ti5 oyuncu modelinin özel olarak dizayn edilmiş Gaming Dial bileşeni kullanıcıların ön panelden sistem değerlerine kolayca ulaşabilmesini sağlıyor. Ürün 12.Nesil Intel Core i9 işlemciler ve NVIDIA GeForce RTX 3090 ekran kartı ile donatılmış.

MSI MAG Trident S 5M Cloud oyuncu kasası

MSI MAG Trident S 5M Cloud oyuncu kasası modeli özel Game Stadium uygulaması ile bulut oyunlar, mobil oyunlar ve Windows sisteminde birçok farklı platformu tek bir oyun denetleyici ile kontrol edebiliyor. Ayrıca eğlenceye devam etmenizi sağlayacak birçok yazılım da mevcut!

MSI Optix MPG321UR-QD oyuncu monitörü

MSI Optix MPG321UR-QD oyuncu monitörü 4K çözünürlükte 144Hz tazeleme oranı kullanıcıları oyun deneyiminde yeni bir seviyeye taşıyor.

MSI’ın anakart ve PC kasaları EK ile işbirliği içinde üretildi

MSI ve EK işbirliğinin ilk ortak soğutma çözümü 2022’de kullanıcı ile buluşacak. EK işbirliği ile üretilen MSI MEG PROSPECT 700 serisine EK-Quantum Reflection MEG Prospect 700R PWM D-RGB – Plexi ile MPG Z690 CARBON EK X ve MAG Z690 TORPEDO EK X anakartları birlikte kullanabilirsiniz.

MSI ve EVANGELION e:PROJECT ortak ürünleri

MSI ayrıca EVANGELION e: PROJECT ile yaptığı işbirliği sayesinde bir anakart, bir sıvı soğutucu, bir güç kaynağı ve PC kasası da tasarladı. EVANGELION e: PROJECT, EVANGELION dünyasının dahil olduğu bir e-spor markası. Bu tasarım, Evangelion Unit-01’in efsanevi mor-yeşil renk temasını kullanıyor. Evangelion hayranı iseniz oyun PC’nizi bu renklerle toplayabilirsiniz.

MSI Intel H670 / B660 / H610 anakart serisi

Yeni Intel H670 / B660 / H610 serisi anakartlar hem DDR5, hem de DDR4 versiyonları ile tüm kullanıcıların taleplerini karşılayacak şekilde tasarlandı. Yeni anakartlar 14’e kadar Duet Rail güç sistemi, Memory Boost özelliği ve optimize edilen termal çözümlerle sistem kararlılığı ve yüksek performansı garantiliyor. Yeni özellikler arasında 2.5G LAN, Wi-Fi 6E ve USB 3.2 Gen2 x2 arayüzü de mevcut.

MSI SUPRIM Ekran Kartı

MSI SUPRIM X ekran kartı prestij ve performansı bir araya getiriyor. Gelişmiş devre kartı üretimi, soğutma tasarımında onlarca yıllık deneyimin ürünü.

MSI SPATIUM M480 PLAY SSD

MSI SPATIUM M480 PCIe 4.0 NVMe M.2 PLAY üzerindeki şık aluminyum heatsink, PS5 içinde kullanılmak üzere tasarlandı. Ufak profile ile yeni çift katmanlı yüzeye sahip heatsink, tüm oyun platformlarında maksimum performans gösterecek şekilde üretildi. PCIe Gen 4 ve NVMe 1.4 standartları ile uyumu sayesinde 7000MB/sn’ye varan bir okuma hızına sahip.

MSI GK71 Sonic oyuncu klavyesi

MSI GK71 Sonic, orta-üst sınıf bir oyun klavyesi. Kullanıcı deneyimini geliştirmek için pratik, estetik ve konfor odaklı özel bir tasarıma sahip. MSI tarafından bu klavye için dizayn edilen MSI Sonic Red mekanik anahtarlar ile kullanıcılara “Hafif dokunuş, Ani vuruş” yeteneği sunuyor.

MSI IMMERSE GH50 WIRELESS Kulaklık

MSI Immerse GH50 Wireless, MSI’ın ilk kablosuz oyun kulaklığı. Ufak form faktörlü seramik anteni, ultra düşük gecikmeli geniş kapsama alanı (20m) ile üst sınıf bir 7.1 kanal uzamsal ses deneyimi sunmak için 50mm neodymium sürücüler ile donatıldı ve gelişmiş bir yazılım ile birlikte geliyor.

MSI IMMERSE GV60 STREAMING Mikrofon

MSI’ın ilk yayın mikrofonu olan MSI Immerse GV60 Streaming Mic, yayıncıların ve içerik üretenlerin ihtiyaç duydukları tüm özellikleri bir araya getirerek stüdyonuzu gittiğiniz her yere taşıyor. Yüksek örnekleme, çeşitli amaçlara uygun yakalama modelleri ve gerçek zamanlı monitörleme özellikleri şık, mat yüzeyli aluminyum tasarımla geliyor.

MSI Modern DM10 masa üstü PC

MSI Modern DM10 Masaüstü PC, bilgi-işlem performansının sınırlarını inanılmaz bir hız ve zeka ile zorluyor. Profesyonellere yönelik dizayn edilmiş olan Modern DM10, güçlü profesyonel deneyiminizi Yapay Sinir Ağı destekli Gürültü sönümlendirme, arkaplan ses azlatma, video süper-çözünürlük desteği ve en yeni video codec’ler ile destekleyerek kritik işlerinizde verimliliğinizi arttırıyor.

MSI Creator Z16P dizüstü

“Altın oran” ile gelen güzelliğin bir yianısması olan yeni Creator Z16P , önceki nesilden çok daha gelişmiş bir teknolojiye sahip. Muhteşem Ay Grisi yüzeyi, CNC üretimli yekpare kasası ve 12.Nesil Intel Core i9 işlemcisine ek olarak 16:10 altın orana sahip dokunmatik kalem destekli ekran ve buhar odası soğutma tasarımı ile donatıldı.

MSI Creator Z17 dizüstü

Creator Z17, dünyanın dokunmatik kalem desteğine sahip ilk 17” ekranlı dizüstü modeli. CNC üretimli yekpare kasası içinde 12.Nesil Intel Core i9 işlemcisinin performansı gizli. 16:10 altın oranlı ve dokunmatik kalem destekli ekranının yanı sıra Trinity+ Cooler Boost teknolojsi ile teknolojinin estetikle buluşmasını mükemmel bir şekilde tanımlıyor.

Surround Ses deneyiminizi özelleştirin, kendiniz kadar benzersiz hale getirin.

MSI’ın seçili dizüstü bilgisayar hoparlörleri, Nahimic Audio by SteelSeries ile optimize edildi. Nahimic ile gelen yenilikçi surround ses optimizasyon özelliği, ses dalgalarının dinamik olarak ayarlanabilmesi sayesinde her tip kulak ve baş yapısı ile uyumlu hale gelebilecek şekilde tasarlandı. Böylece kullanıcılar kendi ihtiyaçlarına uyacak profili seçerek uygulayabilecekler. ,

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version