Tekno Takip

Nokia G11, üç kamera ve büyük pil ile sessizce piyasaya çıktı!

Meral Erden: Nokia G11, üç kamera ve büyük pil ile sessizce piyasaya çıktı! 3

Nokia G11, resmi duyuru açısından fazla bir şey olmadan çıkışını yaptı. Duyuru sadece şirketin web sitesinde ortaya çıktı. Telefon, uzun pil ömrü ve iki büyük işletim sistemi güncellemesi vaat ediyor.

Nokia G11, üç kamera ve büyük pil ile sessizce piyasaya çıktı!

Nokia G11, donanımının çoğunu Nokia G21 ile paylaşıyor, ancak daha düşük bir ana kamera ve daha hafif bir gövde ile geliyor. Cihaz, Unisoc T606 yonga setini koruyor ancak onu 3GB RAM ve 32GB depolama alanına indiriyor. Telefonun 512GB‘a kadar daha fazla mikro SD yuvası var. Arkadaki kamera üçlüsü, derinlik ve makro için 13MP ana sensör ve iki adet 2MP sensör içeriyor. Ön kısımda ise 8MP selfie kamerası, bir su damlası çentiğine monte edilmiş olarak karşımıza çıkıyor.

Nokia G11, HD+ çözünürlüğe, 90Hz yenileme hızına ve 180Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 6,5” LCD ekran üzerine inşa edilmiştir.

Öne çıkan en büyük özelliklerinden biri de, üç güne kadar dayandığı söylenen 18W şarj desteğine sahip 5.050 mAh pili olarak karşımıza çıkıuor. Ne yazık ki, kutunun içindeki adaptör 10W‘dir, bu nedenle maksimum şarj hızlarından yararlanmak istiyorsanız kendi adaptörünüzü sağlamanız gerekiyor.

Nokia G11, üç yıllık güvenlik güncellemeleri ve iki büyük işletim sistemi güncellemesi için giriş seviyesi bir telefon vaadi için cömert bir şekilde geliyor. Ancak, geçen yılki Android 11 ile birlikte geliyor olduğunu da ayrıca belirtelim.

Telefonun Avrupa’daki satış fiyatı 159 € ve Buz Mavisi veya Kömür Grisi olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version