Tekno Takip

Nord N30 bu sefer da sertifikasyon platformlarında görüldü

Ulaş Utku Bozdoğan: Nord N30 bu sefer da sertifikasyon platformlarında görüldü 1

Çinli şirketler şu sıralar çok hareketli. Vivo, Meizu, Tecno derken OnePlus da sessizliğini bozdu. OnePlus, Kuzey Amerika’daki kullanıcılara yönelik yeni bir Nord serisi akıllı telefon sunmaya hazırlanıyor. Bu bölge, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada üzere ülkeleri de içeriyor. Yeni telefon, Nord CE 3 Lite’ın yine markalaşmış hali olan Nord N30 olarak isimlendirildi. Fakat resmi bir duyuru yapılmadan evvel, aygıt bir sertifikasyon sitesinde göründü. Artık bu bahse biraz daha yakından bakalım.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın yeni modeli Nord N30, Bluetooth SIG isimli sertifikasyon sitesinde yeni göründü. Bu listeleme, aygıtın detaylı özelliklerini açığa çıkarmasa da, model numarasının CPH2515 olduğunu belirtiyor. Daha evvel, FCC üzere sertifikasyon platformlarında da Nord N30 ile ilgili bilgiler görülmüştü. Bu son listeleme, aygıtın Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’daki pazarlara yakın bir vakit içinde sunulacağını gösteriyor.

Nord N30 bu sefer da sertifikasyon platformlarında görüldü

Bluetooth SIG veritabanı, bu yeni orta segment telefonun Bluetooth 5.1’i desteklediğini onaylıyor. Şu ana kadar öğrendiğimiz bilgilere nazaran, Nord N30, kutusundan çıktığı anda Android 13 tabanlı OxygenOS 13.1 işletim sistemini kullanacak. Aygıtın tekrar markalaşmış bir Nord CE 3 Lite olduğunu da göz önünde bulundurarak, aygıtın Qualcomm Snapdragon 695 işlemci ile güçlendirileceğini ve 8GB RAM ile eşleştirileceğini varsayım ediyoruz. Aygıt, büyük olasılıkla 67W süratli şarjı destekleyecek bir 5000mAh’lık büyük bir batarya ile gelecek.

Ayrıca, aygıtın tasarımı sızdırılan render imgeler sayesinde ortaya çıktı ve Google Play Console’da da görüldü, bu da onun tekrar markalaşmış bir Nord CE 3 Lite olduğunu doğruluyor. Bu aygıt hakkında daha fazla bilgiye ulaştıkça güncellemeleri paylaşacağız.

Exit mobile version