Tekno Takip

Nothing Phone (2) modelinin en çok merak edilen özelliği belirli oldu

Şinasi Kaya: Nothing Phone (2) modelinin en çok merak edilen özelliği belirli oldu 1

Nothing Phone (2) hakkında şimdi resmi bir açıklama yapılmadı, lakin telefonun işlemcisi muhakkak oldu. CEO Carl Pei, toplumsal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla, beklenen telefonun Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setiyle güçlendirileceğini bildirdi. Bu yonga setinin, evvelki modele kıyasla değerli bir gelişme sunduğunu ve performansın artacağını da belirtti. Nothing Phone (2) İngiltere’deki yaz devrinde, Haziran ve Ağustos ayları ortasında piyasaya çıkması bekleniyor.

Bir mühlet evvel, Nothing Phone (2) hakkında yonga seti ayrıntıları hakkında internet üzerinde çeşitli argümanlar dolaşıyordu. Birinci model olan Phone (1), Snapdragon 778G+ yonga seti ile donatılmıştı. Pei, yeni model olan Phone (2) ile uygulamaların açılma suratının, evvelki modele nazaran iki kat daha süratli olacağını söz etti. Ayrıyeten genel performansta da %80’lik bir artış yaşanacak. Telefon, batarya, ilişki ve kamera üzere alanlarda çeşitli iyileştirmeler alacak. RAW HDR formatı ve 60fps’de 4K kayıt takviyesi sunması beklenen özellikler ortasında yer alıyor.

Nothing Phone (2) modelinin en çok merak edilen özelliği muhakkak oldu

Pei, Nothing Phone (2)‘de kullanılacak olan Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinin, standart versiyonun 3.2GHz suratına karşı 3GHz suratında çalışan bir alt model olup olmadığı konusunda rastgele bir bilgi vermedi. Yonga seti bir yıl öncesine ilişkin olmasına karşın, güçlü performans sunma potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

Nothing, Phone (2)‘nin fiyatının artmayacağını da belirtti. Bu, bilhassa Snapdragon 8 serisi üzere yüksek kaliteli bir yonga seti kullanılmasına karşın, telefonun erişilebilir kalacağı manasına geliyor.

Exit mobile version