Tekno Takip

Nothing Phone (2), uydu irtibatı ile gelebilir

Meral Erden: Nothing Phone (2), uydu irtibatı ile gelebilir 3

Meral Erden: Nothing Phone (2), uydu irtibatı ile gelebilir 1 Nothing, yeni akıllı telefonunu bu yaz tanıtacağını duyurdu lakin şimdi çıkış tarihi bilgisini paylaşmadı. Nothing Phone (1) halefinin Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci ile gelmesi bekleniyor. Phone (2) modelinin dizaynını yansıtan render görsellerle birlikte özellikleri ortaya çıktı.

[bkzdh=

Nothing Phone 2, yarı şeffaf dizaynlı eserleriyle dikkat çeken şirketin yeni telefonu olacak. Ben Geskin tarafından paylaşılan tasarım imajı, telefonun dokulu kısımlar ve LED ışık çizgileriyle Phone 1’e misal bir dizayna sahip olacağını ortaya koyuyor. Pekala, telefonun donanımı nasıl olacak? Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcili telefon, 6.55 inç, fHD+ çözünürlük, 120Hz yenileme suratı sunan AMOLED ekrana sahip olacak ve ekran altı parmak izi okuyucu teknolojisini kullanacak. 8GB/12GB RAM, 128GB/256GB depolama ile gelecek. 50MP ana kameraya sahip olacak telefon, 5000 mAh bataryadan (şarj suratları şimdi bilinmiyor) güç alacak. Stereo hoparlör ve NFC de özellikler ortasında belirtilmiş.

Nothing Phone 2’nin uydu bağlantısı ile geleceği söyleniyor fakat Nothing’in uydu bağlantı için hangi şirketle çalıştığı bilinmiyor.

Nothing Phone (2) beklenen özellikleri

Exit mobile version