Tekno Takip

Nvidia RTX 40 serisi ekran kartı alanlara Diablo 4 armağan

Meral Erden: Nvidia RTX 40 serisi ekran kartı alanlara Diablo 4 armağan 3

Meral Erden: Nvidia RTX 40 serisi ekran kartı alanlara Diablo 4 armağan 1 NVIDIA, 6 Haziran’da piyasaya sürülecek Diablo IV’ü kutlamak için, 13 Haziran tarihine kadar erişilebilecek olan  Diablo IV GeForce RTX 40 Serisi Bundle Paketini başlattı. Muhakkak satıcılardan GeForce RTX 4070, 4070 Ti, 4080 ve 4090 ekran kartı ve masaüstü bilgisayar alacak olanlar, bir Battle.net Diablo IV kopyasına da sahip olabilecek. Ayrıyeten, oyuncular aşağıdaki özelliklere de erişebilecek:

DLSS Dayanaklı Başka Oyunlar

Ayrıca Blizzard, Diablo IV Server Slam Beta’yı oyucuların erişimine açıyor bu sayede oyuncular DLSS 3’ün oyunda yarattığı farka birinci elden şahit olabilecek. 6 Haziran’da Diablo IV’ün gelişini kutlamak için NVIDIA, Diablo IV GeForce RTX 40 Serisi Bundle paketine kullanıcıların erişimine açıyor. 

GeForce RTX ve Diablo IV Uyumu

Blizzard ve NVIDIA oyunun kurallarını değiştiren teknolojileri Diablo ® IV’e getirmek için iş birliği yaparak GeForce oyuncularına eksiksiz bir tecrübe vaat ediyor. Oyuncular NVIDIA DLSS 3 ile kare suratlarını artırırken NVIDIA Reflex dayanağıyla oyunu daha da akıcı hale getirebiliyor. Bu da yetmezmiş üzere oyuncular, lansmandan sonra kullanıma sunulduğunda Diablo IV’te ışın izleme özelliğiyle cehennemin kapılarını gerisine kadar aralayabilecekler.

Oyuncular, Diablo IV’ün DLSS 3 ile geliştirilmiş Server Slam Beta’sı bu hafta erişime açıldığında oyunda  olacakların tadına varabilecek! Başarılı DLSS 2 – Enhanced Açık Beta’nın akabinde Blizzard, oyunları 12 -14 Mayıs tarihleri arasında Diablo IV Server Slam’da sunucularını test etmeye davet ediyor. NVIDIA DLSS 3’ü dayanağıyla Server Slam,  GeForce RTX 40 Serisi oyuncularının berbatlığın güçlerini mutlak en yüksek kare suratlarında parçalamasına imkan tanıyor. 

Exit mobile version