Tekno Takip

One UI 4.1, Galaxy S20 FE 5G ve Galaxy Fold İçin Kullanıma Sunuluyor

Ulaş Utku Bozdoğan: One UI 4.1, Galaxy S20 FE 5G ve Galaxy Fold İçin Kullanıma Sunuluyor 3

Samsung, One UI kullanıcı arayüzünün en son sürümü olan One UI 4.1’i Galaxy S22 serisi ile birlikte kullanıma sunmuştu. Şimdi ise Güney Koreli teknoloji şirketi, birçok güncelleme ile birlikte One UI 4.1 kullanıcı arayüzünü eski akıllı telefonları için de kullanıma sunmaya başladı.

Samsung’un One UI 4.1’i son olarak kullanıma sunduğu cihazlar ise Galaxy S20 FE 5G ve orijinal Galaxy Fold oldu. Samsung Galaxy S20 FE 5G şu anda Polonya’da One UI 4.1 güncellemesini almaya başladı. Diğer Avrupa ülkelerinde de kısa bir süre içinde kullanıma sunulması bekleniyor.

2019 yılında piyasaya sürülen orijinal Galaxy Fold, şu sıralarda 4G modeli için Fransa’da ve 5G modeli için de Birleşik Krallık’ta One UI 4.1 güncellemesi almaya başladı. Yeni güncellemenin sürüm numarası F90xxXXU6HVC6 olarak tanımlanmış ve bu numaradaki “xx”, sahip olunan akıllı telefon modeline göre değişiklik gösteriyor.

Bunların yanı sıra aynı Samsung Galaxy S20 FE 5G örneğinde olduğu gibi, ilk Samsung Galaxy Fold modeli için de yeni yazılım güncellemesinin önümüzdeki günlerde ve haftalarda diğer Avrupa ülkelerinde kullanıma sunulması bekleniyor.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version